Javakade

Amsterdam
From € 1,585 to 1,705 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 70 (3 available)
 • Living area 94 to 115 m²
 • Number of rooms 3 to 4

Description

Wonen bij water en stad

Op het Java-eiland woon je zo dicht mogelijk bij het centrum van Amsterdam, terwijl je toch nog de rust van een gezellige woonwijk ervaart. In de lichte woningen aan de Javakade voel je de vrijheid en toegankelijkheid die de stad te bieden heeft, allemaal vanaf je eigen plekje met een prachtig vrij uitzicht. De appartementen op de Javakade zijn verdeeld over twee kadegebouwen, waarvan één bestemd is voor senioren, en zijn ontworpen door de architecten Rudy Uytenhaak en Cruz/Ortiz.

Ruime en lichte appartementen op het zuiden
De huurappartementen aan de Javakade zijn zeer divers en variëren in grootte en indeling. Je kunt kiezen tussen twee-, drie- en vierkamerappartementen en één van de gebouwen is speciaal voor senioren. Hier is een extra gemeenschappelijke en multifunctionele ruimte aanwezig, maar ook een logeerunit. Naast het trappenhuis kun je gebruik maken van de lift, wat de vier- en vijflaagse woonblokken nog toegankelijker maakt. De appartementen zijn tussen de 68 en 118 m² groot.

En wat krijg je hier precies voor? Elk appartement is uitgerust met een comfortabele woonkamer en moderne keuken. In de badkamer staat sowieso een douche en een wastafel, en in sommige appartementen zelfs nog een ligbad en een tweede toilet. Een balkon op het zuiden maakt het helemaal af!

Java-eiland en het Oostelijk Havengebied
Java-eiland is onderdeel van het Oostelijk Havengebied. Verder liggen hier Borneo, het KNSM-eiland, Sporenburg en Rietlanden. Sjoerd Soeters ontwierp Java-eiland ooit met het doel om een gezellige sfeer te creëren waar iedereen zich prettig voelt, en dat is gelukt! De mix aan bouwstijlen en centrale ligging maken het een aantrekkelijke woonwijk. Niet alleen is het centrum om de hoek, ook de voorzieningen in het Oostelijk Havengebied zelf zijn toegankelijk. Aan de Oostelijke Handelskade ligt het winkelcentrum Brazilië, waar echt alles te vinden is: van supermarkt, bakker en slager, tot kapper, stomerij, banken en nog veel meer. En dat op maar 6 minuten fietsafstand.

Snel onderweg
Waar je ook naartoe wilt, Java-eiland is goed te bereiken. Met 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam en ben je bij het Centraal Station. Natuurlijk kun je ook met het ov: dan pak je gewoon tram 10 of bus 48. Ga je liever met de auto, dan rij je zo de Ringweg A10 op via de Piet Heintunnel. Je auto kun je thuis gelukkig makkelijk kwijt: in het souterrain van het complex zit een parkeergarage, waar huurders een eigen parkeerplaats kunnen huren. Verder is er ook genoeg parkeerruimte aan de kade.

Wil je ook graag wonen in deze gezellige stadswoningen, vlakbij het centrum van Amsterdam? Vraag dan snel een bezichtiging aan!

360° photos and video

Residential property types

Of the 70 houses in this project 3 are available

 • Appartementen en maisonnettes

  Mezzanine, upstairs apartment and maisonnette From € 1,585 to 1,705 p/mo.
  • living area 94 to 115 m² Living area
  • number of rooms 3 to 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Javakade 382 115 m² living area 4 rooms € 1,705 p/mo.
  Javakade 556 107 m² living area 4 rooms € 1,660 p/mo.
  Javakade 646 94 m² living area 3 rooms € 1,585 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Javakade

From € 1,585 to 1,705 p/mo.