Brinklaan 138 A 1 t/m 138 C 33

Bussum
From € 750 to 1,380 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 54 (none available)
 • Living area 63 to 110 m²
 • Number of rooms 3

Description

Complex

Alle appartementen zijn zeer divers van opzet en beschikken allen over een royale buitenruimte. Enkele van de grootste appartementen op de bovenste etages hebben zelfs drie terrassen. Voor ieder wat wils!

Het complex bestaat uit drie gebouwen en bevat meer dan 9 verschillende typen appartementen.

De woning

De woningen worden verwarmd door middel van een vloerverwarmingssysteem die geprojecteerd is als de zogenaamde hoofdverwarming. De ruimtetemperatuur in uw appartement wordt gemeten en geregeld met een ruimtethermostaat in de woonkamer. De slaapkamers zijn regelbaar door middel van een extra ruimtethermostaat in de grote slaapkamer. In de badkamer wordt een elektrische badkamerradiator met thermostaat geplaatst.

Tevens beschikt de woning over een luxe volledig ingerichte keuken van het merk Bruynzeel met een composiet stenen Quartsiet blad in de kleur Easy Miner. Ter plaatse van de gaskookplaat is een RVS achterwand aangebracht. De keuken is voorzien van een RVS 1,5 spoelbak, gaskookplaat, recirculatie afzuigkap, koel-vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser en een keukenkraan.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 54 houses in this project none are available

 • Brinklaan 138 A 1 t/m 138 C 33 (Het Gewest)

  Apartment with shared street entrance From € 750 to 1,380 p/mo.
  • living area 63 to 110 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Brinklaan 138 A 1 t/m 138 C 33

From € 750 to 1,380 p/mo.