• Under option

Friesestraatweg 207 -10. 9743 AD Groningen

Hightlighted features

  • 104 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 1,225 p/mo.

Description

Eengezinswoning Friesestraatweg, type 2A (Van dit woningtype is een modelwoning ingericht.)

Deze eengezinswoning maakt deel uit van de prachtige Nieuwbouwwijk het Ommeland waar 64 grondgebonden woningen en 58 studio’s en appartementen zijn gerealiseerd de eengezinswoning van 98m² heeft een voor- en achtertuin, biedt parkeren op eigen terrein en een ruime woonkamer met open keuken van 36 m².

De woningen worden kaal opgeleverd.
Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers ( 13m², 10m² en 8m²) plus een badkamer van 5m². Een vierde slaapkamer (15m²) en een wasruimte met daarin ook de warmtepompinstallatie vindt u op de tweede verdieping. Ook is hier het dakterras gesitueerd. Deze is lekker ruim (circa 25 m²) en biedt uitzicht op het binnenterrein van Het Ommeland. De woning is verder voorzien van zonwering middels elektrisch bedienbare screens.
Er is bij deze woning een berging beschikbaar in de achtertuin. Kortom: dit betreft een zeer complete en nieuwe woning met alle gemakken die u van een huidige nieuwbouw woning mag verwachten

wilt u:
- Een eigen dakterras
- Energiezuinig wonen
- Parkeerplek voor de deur
- Op nog geen 10 minuten van de Grote markt wonen
- De eerste bewoner van een nieuwbouw huurhuis worden

Locatie

Deze woning maakt deel uit van Het Ommeland. Het Ommeland ligt aan het Reitdiep en is dichtbij diverse voorzieningen. Zowel de Reitdiephaven (met onder andere leuke horecagelegeheden) als Paddepoel (voor de dagelijkse boodschappen) is van hieruit goed bereikbaar. Er zijn maar liefst 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen). Het Reitdiep zelf biedt uiteraard diverse recreatieve mogelijkheden en vanuit uw huis ziet u de bootjes en roeiers voorbij varen.
Het Ommeland wordt een leuke, frisse en toegankelijke nieuwe woonwijk. Stads wonen buiten de binnenstad met toch alle voorzieningen in de buurt. Op 10 minuten fietsen van de Grote markt en zijn er 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen).

Nieuwbouw huren is zorgeloos wonen

Lonkt het comfort van een nieuw huis en wilt u zich geen zorgen (meer) maken om het onderhoud? Dan biedt het huren van deze nieuwbouwwoning uitkomst. Een nieuwe, frisse start voor de eerste huurders!
Een nieuwbouwwoning huren kent verschillende voordelen. De woning is tenslotte helemaal nieuw, evenals de voorzieningen in het huis. Dat betekent dat de keuken uitstekend functioneert, de badkamer lekker fris en schoon is en er weinig tot geen onderhoudsklussen te doen zijn. Het betekent overigens ook dat het eerste laagje verf op de muren nog gekozen moet worden en er een vloer moet worden gelegd. De woningen worden kaal opgeleverd (zonder stoffering), inclusief keuken en sanitair.
De industriële look and feel van de woning is door het gebruik van de gebakken metselstenen (van echte Groningse klei) niet alleen mooi om te zien, maar er is daarbij ook gekozen voor duurzame materialen.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,225 per month (service charges unknown)
Deposit
€ 1,251 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
3 months
Status
Under option
Acceptance
Available immediately

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2019

Surface areas and volume

Areas
Living area
104 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
208 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Number of stories
3 stories
Facilities
Solar panels

Energy

Energy label
A++ What does this mean?
Heating
Complete floor heating

Exterior space

Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Friesestraatweg 207 -10.

€ 1,225 p/mo.