Bellevuelaan 97 t/m 289

Haarlem
From € 840 to 2,285 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 93 (none available)
  • Living area 61 to 197 m²

Description

Algemeen
De Hoge Hout biedt wonen op hoog niveau. Met zijn 80 meter is het veruit het hoogste woongebouw in Haarlem en daarmee gezichtsbepalend voor de stad. Het uitzicht vanuit De Hoge Hout is fenomenaal. Aan de oostzijde Amsterdam en Schiphol. Aan de westzijde de Noordzee. Daartussen liggen de verschillende stadsparken, de bossen en de duinen. Een toplocatie aan het Spaarne op loopafstand van het historische centrum van Haarlem.

Oud en Nieuw
Het kenmerkende historische hoofdgebouw en de kapel van De Mariastichting zijn behouden en geven het gebied zijn authentieke karakter. Net als het hoofgebouw ligt de ingang van De Hoge Hout aan een ruim stedelijk plein in het hart van het gebied. De openbare ruimte is hoogwaardig en autovrij aangelegd. Parkeren geschiedt in de ondergrondse parkeergarage. Dit levert een rustige en veilige woonomgeving op voor de bewoners.

Om het wonen in De Hoge Hout voor u nog aangenamer te maken staat er een woonmanager tot uw beschikking. Hij zal op gezette tijden aanwezig zijn en heeft een kantoor in het gebouw. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een fitness ruimte waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte te reserveren voor festiviteiten.

Deze woningen in Haarlem bekijken? Vraag een bezichtiging aan!

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 93 houses in this project none are available

  • Appartementen

    Mezzanine and upstairs apartment From € 840 to 2,285 p/mo.
    • living area 61 to 197 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Bellevuelaan 97 t/m 289

From € 840 to 2,285 p/mo.