Tongerhof 33 5673 PG Nuenen

Hightlighted features

  • 95 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 1,100 p/mo.

Description

De ruime twee-onder-een-kap woningen beschikken over een royale achtertuin met berging. De woonkamer grenst aan de open keuken. Op zowel de begane grond als op de eerste verdieping tref je de slaapkamers en een badkamer met ligbad of douche en wastafel aan.

Uiteraard dankt Nuenen een groot deel van haar bekendheid aan Vincent van Gogh. Maar dat is lang niet het enige wat Nuenen te bieden heeft. Het dorp met omgeving staat bekend als 'een groene gemeente' waar het prettig toeven is. Bossen, vennen, weidegronden en gezellige dorpskernen liggen onder handbereik. Daarnaast beschikt Nuenen over een prima voorzieningenniveau met tal van winkels en boetiekjes. Ook sporters kunnen hun hart ophalen in Nuenen. Bijna alle takken van sport zijn vertegenwoordigd. Er zijn naast een aantal sportparken en- hallen ook een overdekt en openlucht zwembad. Zijn er dan toch nog voorzieningen die ontbreken in de gemeente heeft Nuenen prima uitvalswegen naar Eindhoven en Helmond.

De woningen zijn gelegen in de gewilde wijk Nuenderbeek. Dat deze wijk zo gewild is heeft ongetwijfeld te maken met het groene en kindvriendelijke karakter van de wijk. Op verschillende plaatsen zijn parkjes en speelveltjes te vinden. Op een korte afstand van ongeveer 900 meter bevindt zich het winkelcentrum van Nuenen. De stadsbus heeft een halte op circa 500 meter van de woningen.

De semi-bungalows zijn van het type twee-onder-een-kap, geschakeld met de garages. De ruime fraaie woning heeft een bijzondere gebruikswaarde door de aanwezigheid van een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, evenals een berging die is voorzien van aan- en afvoerleidingen ten behoeve van een tweede badkamer. De bungalows zijn zo ontworpen, dat deze voor de diverse indelingsvarianten, zowel voor jonge als oudere gezinnen uitermate geschikt zijn. Zij hebben het voordeel dat bewoning tot op hoge leeftijd en ook bij invaliditeit mogelijk is. Er is veel zorg besteed aan het afwerkingniveau en de gebruikte materialen.

Interesse?Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**
Interesse?

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,100 per month (none service charges)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Construction period
1991-2000

Surface areas and volume

Areas
Living area
95 m²
Other space inside the building
18 m²
Volume in cubic meters
283 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
C 1.47 What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
68 m² (8,2 meter deep and 8,3 meter broad)

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electricity and running water
Insulation
Floor insulation

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.