Forum

Rotterdam
From € 1,362 to 1,709 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 103 (3 available)
  • Living area 85 to 120 m²
  • Number of rooms 3 to 4

Description

Forum
Wonen in Forum is wonen midden in centrum van Rotterdam. De woontoren van Forum bestaat uit 13 verdiepingen en heeft 103 luxe 3- en 4-kamer appartementen. De woontoren van Forum is luxe en biedt veel wooncomfort.

De woonoppervlaktes variëren van 85 tot 120 m². Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt. De gloednieuwe appartementen worden voorzien van een moderne keuken met apparaturen een comfortabele badkamer met inloopdouche en/of ligbad en een grote wastafel.

Iedereen heeft een lekker balkon of terras, waar vandaan je super leuk uitkijkt op de levendige stad. Dankzij de uitstekende isolatie ervaar je in huis wel rust. Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage boven de Albert Heijn (op 4 minuten loopafstand).

Omgeving
In Forum woon je midden in het bruisende gebied van de Lijnbaan, Coolsingel en de Koopgoot. Rotterdam is een geweldige plek met een spannend, rauw randje. Hier vind je verrassend design, hippe hotspots en een heel uitgebreid aanbod van cultuur, events en horeca.

Bereikbaarheid
Waar vind je nou midden in de bestaande stad zo’n stijlvol nieuwbouwpand met appartementen? Wie hier woont, kan een parkeerplek huren in de garage boven de Albert Heijn, maar een auto heb je echt niet nodig. Voor je dagelijkse boodschappen, een middag shoppen en een avond uit wandel je gewoon naar de plaats van bestemming. Daarbij stoppen de bus, tram, trein en metro praktisch voor de deur.

360° photos and video

Residential property types

Of the 103 houses in this project 3 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Forum

From € 1,362 to 1,709 p/mo.