Beeldsnijderstraat 2 t/m 118

Zwolle
From € 640 to 715 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 64 (none available)
  • Living area 75 to 100 m²

Description

Ontspannen leven, in alle rust en privacy aan de rand van de wijk Stadshagen. Wandelen, fietsen en varen kan volop in deze waterrijke en groene woonomgeving. Winkelcentrum Stadshagen, het hart van de wijk, ligt op slechts vier minuten fietsafstand. Via de Twistvlietbrug is de historische binnenstad van Zwolle snel te bereiken.

Keuze volop
Het appartementencomplex aan de Beeldsnijderstraat telt 7 type appartementen waaronder diverse maisonnettes. De indeling en oppervlakte varieert, net als het aantal slaapkamers. Afhankelijk van het type woning, zijn er één tot drie slaapkamers aanwezig. Alle woningen zijn voorzien van een open keuken.

Modern en fris
Kenmerkend voor de Beeldsnijderstraat is de moderne en frisse uitstraling. De woningen op de begane grond hebben een eigen tuin. Alle appartementen beschikken tevens over een berging en een balkon. De straten in deze wijk zijn rustig en de omgeving is aangenaam groen en weids opgezet.

Bij water, natuur en stad
Stadshagen is een jonge en moderne wijk. Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt aan de rand van de stad Zwolle. Het belangrijkste element in de wijk is water. De rivier het Zwarte Water met de markante Mastenbroekerbrug verbindt Stadshagen met het gezellige centrum van Zwolle. Op een steenworp afstand van de wijk ligt de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of een kop koffie te drinken bij de ‘strandtent’. Fietsen door het weidse polderlandschap of door een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle behoren tot de mogelijkheden. De nabijheid van winkelcentrum Stadshagen is ideaal, op slechts tien minuten fietsafstand. Dit winkelcentrum vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit een Bewegingshuis, Cultuurhuis en een Gezondheidshuis. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, tien minuten fietsen. Daarnaast vertrekt vanuit de wijk ook elk kwartier een stadsbus naar het centrum.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 64 houses in this project none are available

  • Appartementen

    Apartment with shared street entrance, maisonnette and galleried apartment From € 640 to 715 p/mo.
    • living area 75 to 100 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings