Beeldsnijderstraat 'Het Schip' 1 t/m 137 en 229 t/m 365

Zwolle
From € 635 to 800 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 138 (none available)
 • Living area 75 to 100 m²
 • Number of rooms 2 to 4

Description

Ontspannen leven, in alle rust en privacy. Wandelen, fietsen en varen kan volop in deze waterrijke en groene woonomgeving. Winkelcentrum Stadshagen, het hart van de wijk, ligt op slechts vier minuten fietsafstand. Via de Twistvlietbrug is de historische binnenstad van Zwolle snel te bereiken.

Keuze volop
Verspreid over twee moderne gebouwen zijn deze twee-, drie- en vier-kamerappartementen beschikbaar. De indeling en oppervlakte varieert, net als het aantal slaapkamers. Afhankelijk van het type woning, zijn er één tot drie slaapkamers aanwezig. Standaard voor alle appartementen is de ruime woonkamer met uitzicht over het Zwarte Water of de omliggende wijk. De open keuken is uitgerust met een inbouwgaskookplaat en een afzuigkap. Enkele woningen beschikken tevens over een combimagnetron en koelkast. Voor een vaatwasser is er een aansluitpunt.

Fris en sfeervol
Deze 138 appartementen liggen aan de Beeldsnijderstraat. Kenmerkend is de moderne en frisse uitstraling van deze twee appartementengebouwen. De panden tellen ieder zeven woonlagen, die met de lift bereikbaar zijn. Alle woningen zijn voorzien van een eigen balkon, met uitzicht over de rivier of de woonwijk, en een vaste parkeerplek op het afgesloten parkeerterrein. Op de begane grond is voor iedere woning een eigen berging beschikbaar, bijvoorbeeld voor het stallen van de fiets. De straten in deze wijk zijn rustig en de omgeving is aangenaam groen en weids opgezet.

Bij water, natuur en stad
Stadshagen is een jonge en moderne wijk. Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt aan de rand van de stad Zwolle. Het belangrijkste element in de wijk is water. De rivier het Zwarte Water met de markante Mastenbroekerbrug verbindt Stadshagen met het gezellige centrum van Zwolle. Op een steenworp afstand van de wijk ligt de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of een kop koffie te drinken bij de ‘strandtent’. Fietsen door het weidse polderlandschap of door een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle behoren tot de mogelijkheden. De nabijheid van winkelcentrum Stadshagen is ideaal, op slechts tien minuten fietsafstand. Dit winkelcentrum vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit een Bewegingshuis, Cultuurhuis en een Gezondheidshuis. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, tien minuten fietsen. Daarnaast vertrekt vanuit de wijk ook elk kwartier een stadsbus naar het centrum.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 138 houses in this project none are available

 • Driekamer appartement

  Upstairs apartment and apartment with shared street entrance From € 650 to 755 p/mo.
  • living area 90 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Tweekamer appartement

  Apartment with shared street entrance From € 635 to 675 p/mo.
  • living area 75 m² Living area
  • number of rooms 2 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Vierkamer appartement

  Apartment with shared street entrance From € 750 to 800 p/mo.
  • living area 100 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings