Muurmeesterstraat 1 t/m 25

Zwolle
From € 540 to 735 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 24 (none available)
 • Living area 67 to 103 m²
 • Number of rooms 2 to 3

Description

Sfeervol wonen, in een gevarieerde omgeving waar van alles te vinden en te doen is. Winkelcentrum Stadshagen, het Twistvlietpark en de mooie Milligerplas liggen op loopafstand. Naar de historische binnenstad van Zwolle is het vijftien minuten fietsen. Handig is de nabije ligging van de A28.

Ruime woonkamer
In Stadshagen zijn zeven typen appartementen te huur. Luxe woningen, met een royale woonkamer en een halfopen keuken inclusief gaskookplaat, koelvriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron. Ook de badkamer is comfortabel en voorzien van een ligbad, separate douche en wastafel. Bij één type woning is de badkamer voorzien van een doucheruimte. Naast een of twee slaapkamers, is er een berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Elk appartement beschikt over een balkon of serre op het zuiden.

Comfortabel wonen
De 24 appartementen liggen aan de Muurmeesterstraat, boven een kleine basisschool. Bij de bouw van het complex is veel aandacht besteed aan gemak en veiligheid. Het appartementengebouw heeft een afgesloten entree en daarbij zijn de woningen uitgerust met een videofooninstallatie. Bewoners hebben een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein. Hier zijn ook de buitenbergingen van de appartementen te vinden.

Bij water, natuur en stad
Stadshagen is een jonge, moderne wijk met veel kwaliteiten. Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt tegen de stad Zwolle aan. Winkelcentrum Stadshagen, op loopafstand, vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit het Bewegingshuis, Cultuurhuis en het Gezondheidshuis. In het levendige Twistvlietpark, dat ook vlakbij ligt, worden veel festiviteiten georganiseerd. Een andere trekpleister in de wijk is de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of varen. Ook fietsen kan volop in de omgeving. Door het weidse polderlandschap of een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, vijftien minuten fietsen. Vanuit Stadshagen is de A28 snel te bereiken.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 24 houses in this project none are available

 • Driekamer appartementen

  Apartment with shared street entrance From € 720 to 735 p/mo.
  • living area 103 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Tweekamer appartementen

  Apartment with shared street entrance From € 540 to 620 p/mo.
  • living area 67 to 88 m² Living area
  • number of rooms 2 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings