Bosplaat, Engelsmanplaat, Huibertplaat en Rottumerplaat

Zwolle
From € 500 to 700 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 350 (none available)
  • Living area 65 to 100 m²

Description

Aa-landen
De wijk Aa-landen is een woonwijk ten noorden van het stadscentrum van Zwolle met voorzieningen voor zowel jong als oud. Op korte afstand van de appartementen is het winkelcentrum 'De Dobbe' gelegen. In de wijk zijn tevens diverse scholen aanwezig. De wijk wordt ontsloten door de Rijnlaan en de Zwartewaterallee. Langs de wijk loopt de A28. Door middel van een stadsbus is de wijk verbonden met het centrum van Zwolle.

Volop keuze in 'De Dobbe'
Aan de Bosplaat, Engelsmanplaat, Huibertplaat en Rottumerplaat zijn deze twee- en drie-kamerappartementen beschikbaar. De indeling en oppervlakte varieert, net als het aantal slaapkamers.
De appartementen zijn gelegen in een parkachtige aanleg waarin de plas 'De Dobbe' een belangrijke plaats inneemt. De appartementen kenmerken zich door hun opbouw met terrassen. De woningen staan daarom ook bekend als zogenaamde 'terraswoningen'.

360° photos and video

Residential property types

Of the 350 houses in this project none are available

  • Appartementen

    Maisonnette and galleried apartment From € 500 to 700 p/mo.
    • living area 65 to 100 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings