Boekbinderstraat en Boogmakerstraat

Zwolle
From € 700 to 715 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 72 (none available)
 • Living area 110 m²
 • Number of rooms Unknown

Description

Ontspannen leven, in alle rust en privacy. Wandelen, fietsen en varen kan volop in deze waterrijke en groene woonomgeving. Winkelcentrum Stadshagen, het hart van de wijk, ligt op slechts vier minuten fietsafstand. Via de Twistvlietbrug is de historische binnenstad van Zwolle snel te bereiken.

Ruimte en comfort
Deze eengezinswoningen zijn prettig ruim en licht. Verspreid over de Boekbinderstraat en de Boogmakerstraat zijn twee type woningen beschikbaar. De woningen met even huisnummers betreffen woningen waarbij de halfopen keuken halverwege de royale woonkamer ligt. Hierdoor gaan koken en gezellig tafelen goed samen. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een comfortabele badkamer met douche, wastafel en toilet. Praktisch op deze verdieping is ook de aparte ruimte voor de wasmachine. De vliering op de tweede verdieping biedt aanvullend nog een extra opbergplek. De woningen met oneven huisnummers betreffen woningen met een open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gelegen en eveneens een comfortabele badkamer. Tevens is op deze verdieping een berg- en stookruimte aanwezig. Kortom; volop ruimte in deze woningen.

Fris en sfeervol
Deze 72 woningen liggen aan de Boekbinderstraat en Boogmakerstraat. Kenmerkend is de eigentijdse en vriendelijke uitstraling van deze huizen. De voorgevels in verschillende frisse tinten geven de omgeving sfeer en kleur. De voortuin is aangelegd met groene hagen en een plek voor de auto of fiets. Ook op het terras in de achtertuin is het goed toeven. Hier staat een houten berging, een handige opbergplek voor bijvoorbeeld tuingereedschap. De straten in deze wijk zijn rustig en in de buurt zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Bij water, natuur en stad
Stadshagen is een jonge, moderne wijk. Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt tegen de stad Zwolle aan. Water is een belangrijk element in de wijk. De rivier het Zwarte Water met de markante Mastenbroekerbrug verbindt Stadshagen met het gezellige centrum van Zwolle. Op een steenworp afstand van de wijk ligt de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of een kop koffie te drinken bij de ‘strandtent’. Ook fietsen kan volop in de omgeving. Door het weidse polderlandschap of een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle. Handig is de nabijheid van winkelcentrum Stadshagen, op tien minuten fietsafstand. Dit winkelcentrum vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit een Bewegingshuis, Cultuurhuis en een Gezondheidshuis. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, tien minuten fietsen. Vanuit de wijk vertrekt ook elk kwartier een stadsbus naar het centrum. Ook de nabijgelegen A28 zorgt voor optimale bereikbaarheid.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 72 houses in this project none are available

 • Eengezinswoningen 'even'

  Row house From € 700 to 715 p/mo.
  • living area 110 m² Living area
  • number of rooms unknown
  House Living area Rooms Price
  Boekbinderstraat 2 Rented 95 m² living area 4 rooms € 925 p/mo.
  Boekbinderstraat 42 Rented 95 m² living area 4 rooms € 925 p/mo.
  Boogmakerstraat 2 Rented 109 m² living area 4 rooms € 915 p/mo.
  Boogmakerstraat 52 Rented 95 m² living area 4 rooms € 920 p/mo.

VGM NL letting agent

MVGM

Call 038-4260300

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Boekbinderstraat en Boogmakerstraat

From € 700 to 715 p/mo.