Peermos en Puntmos 'Laantjes'

Zwolle
From € 775 to 950 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 12 (none available)
 • Living area 100 to 110 m²
 • Number of rooms Unknown

Description

Comfortabel leven, in alle rust en privacy. Wandelen, fietsen en varen kan volop in deze waterrijke en groene woonomgeving. Winkelcentrum Stadshagen, het hart van de wijk, ligt op slechts vijf minuten fietsafstand. Via de Twistvlietbrug is de historische binnenstad van Zwolle snel te bereiken.

Ruim en comfortabel
Deze drielaagse-eengezinswoningen zijn ruim en comfortabel. De begane grond beschikt over een lichte entree met toilet, meterkast en trapopgang. Vanuit de woonkamer is er zicht op de achtertuin. De open keuken, voorzien van afzuigkap en kookplaat, kijkt uit op de voortuin en rustige straat. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Een vaste trap geeft toegang tot de royale zolder. Hier is ook een aansluiting voor de wasmachine en ruimte voor een extra slaapkamer of werkplek.

Fris en sfeervol
Deze 12 royale eengezinswoningen liggen aan de Puntmos, Peermos en Haakmos. Kenmerkend is de speelse en frisse uitstraling van deze huizen, die in blokken van vier zijn gebouwd. De voortuin, waar ruimte is voor de auto, geeft toegang tot de voordeur. De achtertuin is via de woonkamer bereikbaar, hier is ook een handige berging te vinden. Sommige woningen beschikken over een carport. De straten in ‘De Laantjes’ zijn heerlijk rustig. Kenmerkend zijn ook de ruime plantsoenen in de wijk.

Bij water, natuur en stad
Stadshagen ‘De Laantjes’ is een jonge, moderne wijk. Stadshagen is groen, ruim opgezet en ligt tegen de stad Zwolle aan. Water is een belangrijk element in de wijk. De rivier het Zwarte Water met de markante Mastenbroekerbrug verbindt Stadshagen met het gezellige centrum van Zwolle. Op een steenworp afstand van de wijk ligt de Milligerplas. Een mooie plek om te wandelen, vissen, zwemmen of een kop koffie te drinken bij de ‘strandtent’. Ook fietsen kan volop in de omgeving. Door het weidse polderlandschap of een van de vele natuurgebieden rondom Zwolle. Handig is de nabijheid van winkelcentrum Stadshagen, op tien minuten fietsafstand. Dit winkelcentrum vormt het hart van de wijk en bestaat naast 35 winkels, uit een Bewegingshuis, Cultuurhuis en een Gezondheidshuis. Naar het historische stadshart van Zwolle is het, via de Twistvlietbrug, tien minuten fietsen. Vanuit de wijk vertrekt ook elk kwartier een stadsbus naar het centrum. Door de nabijgelegen A28, is de bereikbaarheid van de wijk optimaal.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 12 houses in this project none are available

 • Peermos en Puntmos 'Laantjes'

  Row house From € 775 to 950 p/mo.
  • living area 100 to 110 m² Living area
  • number of rooms unknown
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

VGM NL letting agent

MVGM

Call 038-4260300

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Peermos en Puntmos 'Laantjes'

From € 775 to 950 p/mo.