• Sold under reservation

Saffierstraat 96 2403 XW Alphen aan den Rijn Edelstenenbuurt

Hightlighted features

  • 83 m² living area
  • 3 bedrooms
Map

Description

LET OP. Door de grote hoeveelheid reacties worden er geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland.

Instap klaar ruim 4-kamer appartement met panoramische uitzicht over de Zegerplas!

Het complex bestaande uit 11 woonlagen is voorzien van 2 liften en biedt voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de woonkamer met grote raampartijen en het woning brede balkon kunt u heerlijk van de zon genieten. Aan de voorzijde heeft u een panoramisch uitzicht over onder andere de Zegerplas en een park. Bovendien vindt u in de directe omgeving sportpark De Bijlen, een tennispark, de golfbaan, het zwembad Aquarijn en het recreatiegebied Zegerplas.

Indeling:
Begane grond:
Via het trappenhuis met twee liften heeft u toegang tot de galerij. Op de 1e verdieping is er een eigen afgesloten fietsenberging.

Appartement:
Het appartement is gelegen op de 7e verdieping. Het hele appartement is voorzien van een moderne laminaatvloer in de gehele woning, de wanden zijn netjes gespackt.
Vanuit de keuken en de woonkamer heeft u toegang tot het woning brede balkon gelegen op het westen. Het balkon is niet alleen woning breed, maar doordat je op de 7e verdieping woont heb je hier een fantastisch vrij uitzicht, van waaruit je sommige grote steden kunt zien.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft ook een grote vaste kast. De keuken is uitgevoerd in ivoorkleurige fronten met een zwart HPL kunststof aanrechtblad. Tevens heb je vanuit de keuken ook de toegang tot het woning brede balkon. De keuken is voorzien van de volgende (inbouw)apparatuur: een 4-pits gaskookplaat, koelkast-vriezer, rvs-afzuigkap en een vaatwasser. Ook is hier de wasmachine aansluiting.
De meterkast is in 2021 vernieuwd en uitgebreid.

Het appartement is voorzien een grote woonkamer met en suite eetgedeelte of 3e slaapkamer. Daarnaast zijn 2 (nog) slaapkamers. 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde.

De standaard badkamer is grotendeels betegeld. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een was meubel.

Overige bijzonderheden:
Op de 1e verdieping is de berging (afsluitbaar) en heeft de beschikking over elektra. Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De kosten hiervoor bedragen ongeveer E 215,- per maand en een voorschot van E100,- voor verwarming en water. De stukken van de Vereniging van Eigenaren zijn beschikbaar en op verzoek ter inzage.

Omgeving Zegersloot:
De Saffierstraat grenst direct aan de Zegerplas. De Zegerplas vormt het hart van recreatiegebied Zegersloot. Dé plek voor Alphenaren om te genieten van rust, groen, water en gezellige horecagelegenheden. Voor de actieve recreant is er een golfbaan, een onderwater duikpark met scheepswrakken, een waterskibaan en zijn ook diverse Alphense sportverenigingen in het gebied Zegersloot gevestigd. Uiteraard kunt u ook heerlijk wandelen-/fietsen en zelfs paardrijden over de kilometerslange wandel-, fiets- en ruiterpaden. Voor kinderen is er een grote kinderboerderij, een dag camping en een recreatiestrand met speeltuinen.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 200,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,410
Listed since
3 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 215.00 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1969
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
83 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
262 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
7th floor
Facilities
Optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Cadastral data

OUDSHOORN C 9621
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 215.00 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Saffierstraat 96

€ 200,000 k.k.