Bergweg 13 3958 AA Amerongen

€ 1,395,000 k.k. Calculate monthly payment

Hightlighted features

  • Year of construction 2014
  • Living area 312 m²
  • Number of rooms 8
  • Plot size 6,000 m²

Description

Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen. Je kunt het over veel dingen oneens zijn, maar iedereen zal beamen dat je in deze dorpen in de provincie Utrecht wondermooi woont. Met enerzijds de Nederrijn, die als een glinsterend lint traag door het laagland stroomt en anderzijds de weelderige natuur – bossen, heidevelden en vennen – van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Op één van de allermooiste en hoogst gelegen plekken van de Utrechtse Heuvelrug, letterlijk aan de voet van de Amerongse Berg, verrijst op de overgang van heide- en boslandschap in de verte deze on-Nederlandse villa. De villa oogt strak, modern en heeft een mix van Oosterse en Mediterraanse invloeden. Via een kronkelend bospad langs een eeuwenoude schaapskooi doemen de contouren van deze ruwe diamant op. De tuin van 6.000 m² bestaat uit bos en gazons, met slingerende wandelpaden en weinig werk. Er blijft dus genoeg tijd over om van het huis en de prachtige omgeving te genieten. De huidige bewoners kochten de grond en lieten een ontwerp maken voor een moderne eigentijdse villa. In 2014 is de villa opgeleverd en het resultaat is ronduit verbluffend. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van de beste en meest exclusieve materialen; een resultaat dat beslist gezien moet worden.

Vooropgesteld dat wij serieuze gegadigden van harte uitnodigen voor een bezichtiging, trachten wij met onderstaande impressie alvast een indruk te geven van wat deze volstrekt uniek gelegen woning u allemaal te bieden heeft.

Via een ‘rijke’ entreepartij met op maat gemaakte dubbele deuren komt u binnen in de bijna Koninklijke entreehal waar exclusief Italiaans marmer en hoge plafonds de boventoon voeren. Vanuit de hal heeft u enerzijds toegang tot de diverse slaapvertrekken die zich op de begane grond bevinden en anderzijds tot de schitterend gelegen woonkamer die u een weids en uniek uitzicht bieden over de natuur en de bossen. De riante woonkamer heeft dubbele openslaande deuren naar het zonneterras en een schitterende met marmer omkleedde haardpartij (gas). De woonkamer en luxe ingerichte woonkeuken lopen naadloos in elkaar over. Ook in de keuken zal het u aan niets ontbreken. Alle denkbare inbouwapparatuur in deze volledig op maat gemaakte keuken is aanwezig. Woonkamer en keuken zijn volledig op de natuur gericht en bieden u weidse en spectaculaire uitzichten. Ook woonkamer en keuken zijn afgewerkt met een prachtige marmeren vloer. In de ‘linkervleugel’ van de woning bevinden zich een drietal uitstekende slaapkamers en een prachtige badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. Via een marmeren trap in de hal is het souterrain bereikbaar. Een souterrain dat zich onder de hele begane grond uitstrekt en voorzien is van vele, nader in te delen ruimten. De huidige bewoners hebben diverse kamers al ingericht en afgewerkt. Zo is er in het souterrain een waskamer, een tweetal slaapkamers, een riante werk-/kantoorruimte, een nog af te werken badkamer alsmede diverse bergruimtes. Verder zijn alle voorzieningen aanwezig voor een badkamer alsmede een eventuele wellness.
Vanzelfsprekend mag u van een villa van dit niveau verwachten dat het is uitgerust met ‘state of the art’ voorzieningen zoals een centraal stofzuigsysteem, beveiligings- en alarmsysteem met infra rood camera’s, P5A beglazing, klimaatbeheersing, vloerverwarming en vloerkoeling, domotica etc.etc.

In totaal biedt de villa ruim 300 m² aan leefruimte. Een unieke woning op een nog uniekere plek voor een gezin al dan niet met kantoor of praktijk aan huis. De locatie maakt het zonder meer perfect. En u zou bijna vergeten dat u binnen een uur in Amsterdam en Schiphol bent en dat Utrecht binnen 20 minuten te bereiken is.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,395,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 4,471
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2014
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
312 m²
Exterior space attached to the building
60 m²
Plot size
6,000 m²
Volume in cubic meters
1,135 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story and a basement
Facilities
Mechanical ventilation, alarm installation, TV via cable, outdoor awning and flue

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Fireplace, complete floor heating and heat pump
Hot water
Central facility

Cadastral data

AMERONGEN C 357
Cadastral map
Area
2.870 m²
Ownership situation
Full ownership
AMERONGEN C 388
Area
1.895 m²
Ownership situation
Full ownership
AMERONGEN C 393
Area
1.235 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside a quiet road, sheltered location, outside the built-up area and In wooded surroundings
Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Garage

Type of garage
Not yet present but possible

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bergweg 13

€ 1,395,000 k.k.