• Sold under reservation

Knuppelweg 49 . 3823 GH Amersfoort Emiclaer

Hightlighted features

  • 100 m² living area
  • 250 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map

Description

Op zoek naar een ruime, instapklare woning met genoeg mogelijkheden tot uitbreiding? In deze woning vind je een ruimtelijk, lichtovergoten woon- en eetgedeelte, een zonnige voor- en achtertuin, ruime badkamer en 2 ruime slaapkamers. Van 2 slaapkamers is een grote praktijkruimte gemaakt. Deze ruimte kan met gemak weer terug naar de originele indeling. De originele indeling heeft 3 slaapkamers. Ook is er de mogelijkheid om de woning te voorzien van een opbouw, om zo meer woonoppervlak te creëren.

Licht en ruimtelijk woon- en eetgedeelte

Vanuit de hal loop je door naar het doorlopende woon- en eetgedeelte. Het interieur is voorzien van een moderne eiken laminaatvloer en vormt een mooie combinatie met wanden afgewerkt in neutrale kleuren.

De kamerbrede raampartij zorgt voor licht en ruimte in deze gezellige leefruimte. Het woongedeelte heeft verder voldoende ruimte voor een ruime eettafel.

De keuken is door de uitbouw ruim en open. In een U-opstelling is er ruimte voor veel kastruimte en zelfs een eettafel. De rechte keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een Pelgrim gasoven/ 4 pits gasfornuis/ Miele vaatwasser. Verder is de vloer afgewerkt in een neutrale plavuizen vloer.

Op de begane grond vind je verder nog een separaat (gasten)toilet.

De eigenaren hebben een grote berging laten bouwen in de voortuin. Dit geeft voldoende ruimte om alle spullen op te kunnen bergen.

Zonnige voor- en achtertuin

Met een voor- en achtertuin vind je gemakkelijk een plekje in de zon of schaduw. De achtertuin heeft een geweldige ligging op het zuiden, dus je profiteert hier van veel zonuren. Ook is de achtertuin goed ruim. De voortuin heeft ook de ruime berging. Genoeg buiten leefruimte om optimaal te kunnen genieten van het mooie weer!

2 moderne afgewerkte slaapkamers; opbouw mogelijk

Middels de trap (open vide) loop je door naar de eerste verdieping. Een lichtkoepel op het dak boven aan de trap zorgt voor een enorme lichtinval. De 2e verdieping is afgewerkt met een mooie laminaat vloer.

De 2 slaapkamers zijn modern en licht ingericht. 1 slaapkamer doet momenteel dienst als praktijkruimte. Dit is een grote ruimte omdat er van 2 slaapkamers 1 grote ruimte is gecreëerd. Op een makkelijke manier kan de ruimte weer in 2 kamers worden opgedeeld.

Op zoek naar meer woonruimte? Dan is het mogelijk om de woning te voorzien van een opbouw. Een goede mogelijkheid waarmee je bijvoorbeeld meer slaapkamers kunt creëren.

Badkamer

De badkamer is deels gerenoveerd in 2021. Hierbij is de badkamer voorzien van een nieuw wastafelmeubel en een nieuw toilet. Voorzien van een zachte grijstint badkamer en uitgerust met alle mogelijke gemakken. Hier vind je het tweede toilet, wastafelmeubel, en bad.

Beleving en buurt De woning ligt aan een rustige straat met vrijwel alleen bestemmingsverkeer. Alle voorzieningen vind je direct in de buurt. De woning bevindt zich nabij sportvelden en sportclubs en ligt aan het winkelcentrum Emiclaer. In dit winkelcentrum kun je de dagelijkse boodschappen doen bij verschillende supermarkten, drogisten en speciaalzaken. Ook kun je hier een hapje eten bij de diverse gezellige restaurantjes. Tevens is er iedere donderdag markt. Het stadscentrum van Amersfoort bereik je binnen 15 minuten fietsen. Een mooie stad met diverse pleinen bomvol gezellige terrassen, authentieke straten gevuld met charmante winkeltjes en verschillende historische monumenten. Niet voor niets uitgeroepen tot 1 van de steden met de beste leefomgeving!

Ruim aanbod van diverse scholen.

Tevens een drietal busverbindingen naar het Centrum en Centraal Station en een lijnbusverbinding naar het UMC Utrecht en Rijnsweerd Noord.

Station Schothorst is op 5 minuten fietsen afstand.

De stad verlaten? Geen probleem - middels de uitvalswegen ben je binnen vijf minuten op de snelweg.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,750
Listed since
6 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1991
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
100 m²
External storage space
11 m²
Plot size
250 m²
Volume in cubic meters
315 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Outdoor awning, optical fibre and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Bosch (gas-fired combination boiler from 2002, in ownership)

Cadastral data

AMERSFOORT O 6339
Cadastral map
Area
250 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
42 m² (7 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Knuppelweg 49 .

€ 375,000 k.k.