Buiksloterweg 123 1031 CJ Amsterdam

  • Sold under reservation

Hightlighted features

  • Year of construction 1994
  • Living area 83 m²
  • Number of rooms 3
  • Number of stories 1 story

Description

U HEEFT EEN WONINGCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 53517
**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Wonen op een rustige locatie aan de Buiksloterweg met vrij uitzicht vanuit je woning en balkon gelegen op het zuiden!

Gelegen aan de rand van Amsterdam-Noord bevindt zich deze ruime drie kamer woning met een speelse indeling op de derde verdieping van een netjes onderhouden complex. Het appartement van circa 83 m2, beschikt door de hoekligging over een zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken (casco), 2 slaapkamers en een zonovergoten balkon van circa 9m2. De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 april 2045. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Omgeving;
De Buiksloterweg is gelegen op een fijne locatie in Amsterdam Noord met om de hoek gelegen de Van der Pekmarkt, winkelcentrum Mosveld en op loopafstand van diverse restaurants met om het hoekje het binnenkort te openen restaurant BUNK. Dus eigenlijk alles in de buurt! Wil je toch lekker de stad in, dan zijn de openbaar vervoervoorzieningen zeer goed te noemen. Op slechts 3 minuten lopen ben je bij de Noord-Zuidlijn die je in minder dan 5 minuten naar het Centraal Station brengt, maar ook de uitvalswegen waaronder de Ring A-10 worden vanuit de woning snel bereikt.

Indeling
Entree gelegen op de derde verdieping, op de hoek van de galerij bereik je het appartement. Entree naar de ruime hal, een dubbele toegang naar de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is gelegen op de hoek en heeft hierdoor veel lichtinval. De keuken dient geplaatst te worden door de nieuwe eigenaar. Vanuit de hal is de woning aan de voor en achterzijde voorzien van een ruime slaapkamer van ieder circa 12m2. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon van circa 9 m2, gelegen op het zuiden. Ook vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar. Tevens is de woning voorzien van een keurige badkamer, voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting en een separaat toilet. In de onderbouw bevindt zich nog een ruime berging van ca 6m2.

Bijzonderheden:
- Op slechts 3 minuten lopen van de Noord-Zuidlijn;
- Woonoppervlakte circa 83 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 april 2045;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE diensten;
- Servicekosten van € 137,25 per maand voor het appartement en berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 17 januari 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 345,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 4,157
Listed since
8 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1994

Surface areas and volume

Areas
Living area
83 m²
Volume in cubic meters
259 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
B 1.27 What does this mean?

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Buiksloterweg 123

€ 345,000 k.k.