Hightlighted features

  • Year of construction 2020
  • Living area 48 m²
  • Number of rooms 2
  • Located at 3rd floor

Description

Op Oostenburg, in het historische hart van Amsterdam, verrijst De Keizer. Dit stoere, majestueuze appartementsgebouw bestaat uit 44 exclusieve appartementen, maisonettes, atelierwoningen en penthouses. Met een state-of-the-art keuken, luxe badkamer, smart electronics en een prachtig uitzicht over het water en de skyline van de stad, woont u hier op topniveau. Bovendien liggen de woningen allemaal op EIGEN GROND! U woont dus op een plek, die geheel van u is.

De woningen hebben verdiepingshoge ramen, waardoor het licht heerlijk binnen komt. Omdat niets zo persoonlijk is als wonen, wordt uw nieuwbouwwoning in De Keizer opgeleverd zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit drie afwerkingsniveaus: Comfort, Premium en Superior. Hier heeft u veel vrijheid om de woning naar eigen wens op te laten leveren. Altijd met oog voor het kleinste detail.

De Keizer combineert stoere industriële looks met met state-of-the-art duurzaamheid. De woningen zijn namelijk energieneutraal door zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Achter het stoere uiterlijk van zwart Braziliaans metselwerk en zwart beton, schuilt een warme en zachte binnenkant. Door het gebruik van hout voelen de algemene ruimten warm en sfeervol aan. Het atrium en de groene binnentuin bieden een prachtige uitkijk over de galerijen en de lucht erboven.

De Kroon op De Keizer is de ecologische privé daktuin, die natuurlijk alleen toegankelijk is voor bewoners, Voor uzelf, vrienden en familie zijn er de natuurlijke terrassen: heerlijke plekken voor de zomerdag. 's Ochtends leest u er de krant, 's middags maakt u een praatje met de buren, 's avonds, wanneer de zon ondergaat, geniet u van een wijntje en het uitzicht over het IJ. Kortom, deze groene oase op hoogte is de ideale plek voor ontspanning en ongedwongen samenzijn.

Pal aan de voet van De Keizer vindt u de VOC-kade. Hier vloeit exclusiviteit over in stadse gezelligheid. Genieten van eigenzinnige gerechten, een bezoekje aan een galerie, een uitdagende work-out, of uw laatste werk afronden in een urban industrial setting? Aan de VOC-kade merkt u dat wonen, werken, recreëren en leven in elkaar over lopen. Kortom, leven zoals u dat wilt.

Een nieuwbouwwoning in De Keizer is een duurzame keuze. U investeert in een woning met een bescheiden ecologische voetafdruk. Dat komt door de circulaire bouwwijze, waarbij het beton en de bakstenen gemaakt zijn van hergebruikte materialen. Bovendien verbruikt u geen fossiele brandstoffen doordat De Keizer volledig energieneutraal is.

De Keizer biedt een fijne diversiteit aan woningtypen. Van studio's tot maisonettes en van atelierwoningen tot XL appartementen. Alle woningen liggen op EIGEN GROND en zijn te koop tegen zeer aantrekkelijke maandlasten.

VOC-kade 60 - APPARTEMENT - 48M²
Heerlijk bachelor appartement met een breed en diep balkon op het zuidoosten uitkijkend op de fraaie binnentuin. De uitstekende indeling zal aanvoelen als een maatpak. De fijne dynamiek van Oostenburg als aantrekkelijk verlengstuk van deze woning maakt het plaatje compleet in één van de mooiste steden van de wereld.

OPLEVERING
Het is helemaal aan u hoe u de woning opgeleverd wenst te krijgen. Er zijn 3 afbouwpaketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Genoemde koopsom is op basis van van een Baseline afwerkingsniveau. Wat dit inhoudt en waaruit u nog meer kunt kiezen leggen wij u onderstaand uit:

Base Line:
Bent u handig en vindt u het leuk om uw nieuwbouwwoning zelf af te maken? Dan kiest u Base Line, het pakket dat u alle ruimte geeft om zelf een keuken te kiezen en te plaatsen, een vloer te leggen, de wanden te behangen en de verfkwast ter hand te nemen. Uiteraard is de woning voorzien van alle benodigde installaties en de kozijnen en deuren zijn reeds geplaatst in uw woning. Alleen de keuken dient u nog zelf uit te zoeken en te plaatsen, de badkamer af te werken en de wanden dienen te worden voorzien van een behang.

Koopsom Base line: euro 440.000,.-- vrij op naam

Luxury Line:
Ontbreekt het u aan tijd? Kiest u graag voor gemak, dan kiest u voor de Luxury Line. De woning is hiermee standaard al voorzien van een complete keuken en badkamer. Uiteraard kunt u in de showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen. Alleen een vloer leggen en de wanden schilderen en u bent klaar om uw intrek te nemen in De Keizer.

Koopsom Luxury line: euro 457.000,-- vrij op naam

Superior Line
Een luxe keuken, chic sanitair, elegante tegels, luxe inbouwkranen in de badkamer, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en keuze uit een pakket met luxe deurbeslag. Vloeren, plafonds en wanden gesausd in de kleur van uw voorkeur: dat is de luxe van het Superior-pakket. Uiteraard kunt u in de showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen. De woning is voorzien van een Domotica pakket. Een slim systeem om verwarming, licht en beeld & geluid te bedienen. Zo combineert u comfort op hoog niveau moeiteloos met een laag energieverbruik.

Koopsom Superior line: euro 480.000,-- vrij op naam

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de projectwebsite en informeren u graag in een persoonlijk gesprek over alle ins and outs van dit prachtige project en dit bijzondere bouwnummer.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 440,000 v.o.n.
Asking price per m²
info
€ 9,167
Service charges
€ 115 per month
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 115 per month

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
48 m²
Volume in cubic meters
130 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Glass fiber cable, elevator, TV via cable and mechanical ventilation

Energy

Energy label
A++++ What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Heat recovery unit, heat pump and complete floor heating

Cadastral data

AMSTERDAM N 4718
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Unobstructed surrounding view, in residential district, alongside water, on navigable waterway and alongside a quiet road
Garden
Sun terrace
Sun terrace
450 m² (22,5m deep and 20m broad)
Garden location
Located at the southwest
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Parking place and possibility for garage

Parking

Type of parking facilities
Parking garage

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 115 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Oostelijke Eilanden/Kadijken

All of Amsterdam

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Oostelijke Eilanden/Kadijken

All of Amsterdam

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

VOC-kade 60

€ 440,000 v.o.n.