• Sold under reservation

Vrijstaand (Bouwnr. 13) 1036 KR Amsterdam Tuindorp Oostzaan

Hightlighted features

  • 140 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 560,205 v.o.n.
Calculate monthly payment
Part of project De Steigers, Amsterdam

Description

De inschrijfperiode van project De Steigers in Amsterdam-Noord is inmiddels gesloten.

Aan het water

Het project De Steigers in nieuwbouwwijk De Bongerd in Amsterdam Noord biedt 16 riante, vrijstaande nieuwbouwwoningen die zich helemaal voegen naar de sfeer van de plek. Het industriële, nautische verleden en de vele knusse, groene tuindorpen zien we terug in de expressie van de woningen met gevels van verduurzaamd hout in rasters van metaal. Een beeld dat de relatie met het bijzondere karakter van wonen aan het water versterkt.

Nieuwe frisse wijk De Bongerd

De Bongerd is een heel centraal gelegen, nieuwe woonwijk in Amsterdam Noord. De wijk is ruim opgezet en verdeeld in vier buurten met een eigen intieme sfeer en kleine gezellige straten. Voorzieningen als een supermarkt, een brede school en een Integraal Kindcentrum zijn al gerealiseerd.

De Bongerd past met zijn rust mooi in de traditie van de groene tuindorpen. Het is nu al een frisse, groene wijk. Er is veel groen en water rondom en de wijk ligt dicht bij het waterland ten noorden van de stad. En natuurlijk dicht bij het NDSM-terrein waar cultuur en creativiteit een hoofdrol spelen. Zo biedt De Bongerd volop rust en reuring.

Duurzaam

De watervilla's zijn gasloos en worden aangesloten op stadswarmte. Ze worden uitgevoerd met vloerverwarming en een gebalanceerd ventilatiesysteem. Dit systeem wint warmte terug uit uitgaande lucht. Een groot daklicht boven de trap werpt veel daglicht in het midden van het huis. Dat betekent minder energiegebruik voor lampen. Op het dak komen minimaal zes zonnepanelen.

Wonen aan het water

Ruime, vrijstaande woningen zijn er niet veel in Amsterdam. En woningen in het water komen in heel Nederland maar weinig voor. De zestien nieuwbouwwoningen aan het water aan de Oostzijde van de Scheepsbouwweg zijn dan ook behoorlijk uniek.

Wonen aan het water komt hier maximaal tot zijn recht. Iedere woning kijkt uit op zijn eigen 'watertuin' en de ruime terrassen nodigen uit tot veel buiten zijn. Op het dak kun je je woning nog royaal uitbreiden. Met meer kamers of met een dakterras of allebei. Het huis is heerlijk licht door een groot daklicht boven de trap.

Toegang tot het water

Stel je voor, het is het mooiste weer van de wereld. Je picknickmand staat klaar. De kussens liggen al op de bankjes. Van je terrassteiger stap je in je bootje. Genieten! Bij terugkomst hoef je alleen maar aan te meren, spullen op je terras en klaar. Makkelijk, gezellig en echt heel gaaf, want je vaart in tien minuten naar het IJ. De wereld aan je voeten.

Stel je eigen woning samen

Een woonkeuken op de begane grond, een extra toilet op de 1e verdieping of een dakopbouw met dakterras. Dit zijn mogelijkheden om je eigen woning samen te stellen.

Nog meer opties

Kies je eigen keuken in de showroom of geef je badkamer een upgrade. Dit zijn enkele mogelijkheden die het project biedt.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 560,205 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,001
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property (residential property on water)
Building type
New property
Year of construction
2021
Type of roof
Flat roof
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
140 m²
Volume in cubic meters
364 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating and complete floor heating
Hot water
District heating

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway, alongside water and in residential district

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity, heating and running water
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.