• Sold under reservation

Loolaan 41 - 47 7314 AD Apeldoorn Spainkbos

Hightlighted features

  • 69 m² living area
  • 1 bedroom
Map

Description

Ruim en licht TWEEKAMERAPPARTEMENT met balkon gelegen op de 3e verdieping van appartementencomplex 'Lindenhove' gesitueerd aan de fraaie “Koninklijke” Loolaan in Apeldoorn. Het goed onderhouden appartement is voorzien van een grote woon- eetkamer met deur naar het balkon en een grote slaapkamer welke nog op te delen is. Daarnaast is het appartement v.v. van een geheel betegelde badkamer v.v. een douchecabine, wastafelmeubel en aansluiting wasapparatuur. Keuken in hoekopstelling v.v. koel- vriescombinatie, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Separate toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje. Het appartement is gelegen aan de achterzijde en bevindt zich aan de zonkant.

Gebruiksoppervlakte: 68,9 M2

Indeling:
Entree/hal v.v. garderoberuimte en inbouwkast met boiler. Vanuit de entree zijn zowel de keuken, de toilet, als de wooneetkamer bereikbaar. Keuken in hoekopstelling v.v. diverse (inbouw)apparatuur zoals o.a. een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel- vriescombinatie. Lichte woon- eetkamer met grote raampartij. Vanuit de woon- eetkamer heeft u toegang tot het balkon aan de zonzijde. De ruime maatvoering van de slaapkamer biedt voldoende mogelijkheden om dit vertrek te benutten als zowel werk- als slaapruimte. Daarnaast beschikt de slaapkamer ook over een deur naar het balkon. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine, wastafelmeubel en aansluiting wasapparatuur.

Appartementengebouw Lindenhove (1973) is voorzien van een afgesloten en beveiligde entree en drie liftinstallaties. In de centrale hal bevinden zich de brievenbussen en een gezellige zithoek. Op de bovenste verdieping treft men de recreatiezaal, alwaar op regelmatige basis o.a. evenementen, gymnastiek lessen, koffieochtenden, vergaderingen en exposities worden georganiseerd. Ook bevinden zich hier de bibliotheek, biljarttafel en internetmogelijkheden. Er is een technische dienst die tegen betaling werkzaamheden verricht. Tevens bevinden zich in het gebouw een kapper, een schoonheidsspecialiste, pedicure, fitnessruimte en atelier. De SRV wagen komt 2 keer per week. Er is een vestiging van Klein Geluk in het gebouw aanwezig, zij verzorgen thuishulp. Verder zijn er enkele logeerkamers, deze zijn volledig ingericht en kunnen, voor overblijvende gasten, per nacht gehuurd kunnen worden.

Het appartementencomplex is aan de binnenzijde al gerenoveerd en ondergaat momenteel een grote verbouwing. Dit appartement zal nog een verdere verbouwing ondergaan en zal daarna beschikken over een volledig nieuwe pui en een vergroot balkon/serre. Tevens is er de ambitie van de VVE om een energie-neutraal complex te realiseren met nieuwe en moderne installaties in combinatie met een gezonder binnenklimaat, zonder dat dit tot verhoging zal leiden van de servicekosten. In de onderbouw bevindt zich de eigen berging en twee plaatsen in de fietsenstalling. De verzamelpunten voor lege flessen en papier bevinden in de kelder. Huisafval kan worden gedeponeerd in de daarvoor aanwezige containers achter het gebouw, dit geldt tevens ook voor groente- fruit afval.

Er is een parkeerdek voor bewoners en in de grote ondergrondse parkeergarage zijn zo nu en dan parkeerplaatsen te koop of te huur.

De “Koninklijke” Loolaan is gesitueerd in het centrum van Apeldoorn. In de directe nabijheid van schouwburg Orpheus, de Grote Kerk, Paleis het Loo en de binnenstad. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn gunstig en schuin voor het appartementengebouw gelegen. Per maand zijn de servicekosten € 465,- per maand, inclusief alle individuele kosten voor centrale verwarming, warm en koud water, de opstalverzekering, glazenwasser, de renovatie, algemeen onderhoud en algemene kosten.

Interesse in dit appartement? Schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 139,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,022
Listed since
7 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1973

Surface areas and volume

Areas
Living area
69 m²
Exterior space attached to the building
5 m²
External storage space
3 m²
Volume in cubic meters
229 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
3rd floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Provisional energy label
E What does this mean?
Heating
Communal central heating
Hot water
Gas-fired boiler (rental)

Cadastral data

HOOG SOEREN X 621
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Loolaan 41 - 47

€ 139,500 k.k.