Markt 28 6681 AE Bemmel Bemmel

Hightlighted features

  • 219 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,050,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

Dit luxueuze penthouse (209 m²) met riant dakterras van 107 m² ademt luxe, stijl en passie!
Een juweel van een appartement op de bovenste woonlaag van het vier etages tellende complex in modern-klassieke herenhuisstijl. De zonlichtbeleving in het penthouse is oogstrelend, de ruimtelijkheid adembenemend en de afwerking uitmuntend. De inrichting onder architectuur resulteert in een verbluffende combinatie van luxe, design, huiselijkheid en wooncomfort. Een plaatje om te zien en een genot om in te wonen!

Aan alles is gedacht!
Het penthouse voorziet in álles! Van een meesterlijke master bedroom met walk-in closet, Frans balkon en openslaande deuren naar het dakterras tot een in de puntjes geperfectioneerde pantry – met eveneens een dubbele deur naar het terras – ingericht met een complete tweede keuken! Om nog maar te zwijgen van de royale living met hoogwaardige open keuken, een tweede Frans balkon, twee dakkapellen, vier lichtkoepels, een sfeervolle brede inbouwgashaard en een ruim vier meter breed keukeneiland met wijnklimaatkasten en zitbar.

Strak, modern en een tikkeltje industrieel…
De alom aanwezige, donkergrijze gietvloer en strak gestucte wanden geven het penthouse haar stijlvolle, moderne karakter. Een stijl die wordt versterkt door de minutieus geplaatste en in diverse vertrekken terugkerende industriële inbouwspots en de koof met indirecte verlichting in het plafond van de badkamer en langgerekte, L-vormige hal. Ook het verlaagde plafond boven het keukeneiland, waarin afzuiging, airconditioning, inbouwverlichting en een lichtkoepel zijn verenigd, is tot in perfectie uitgevoerd!

Complex complex? Helemaal niet!
Het overzichtelijke appartementsgebouw heeft op de begane grond haar entree naar de centrale hal. Hier kan de keuze worden gemaakt voor trap of lift om te stijgen naar de bovenste bouwlaag. In de benedenbouw bevindt zich een royale parkeergarage met extra brede privéparkeerplaats voor het penthouse pal naast de lift. Schuin daartegenover bevindt zich de collectieve, afsluitbare fietsenstalling.

Perfect gepositioneerd in het hart van Bemmel.
Het uitzicht vanaf het dakterras – op de Theaterkerk en het marktplein – verraadt de centraalst denkbare ligging van het penthouse. Alle voorzieningen bevinden zich dan ook op loopafstand, waaronder: supermarkten, winkels en restaurants. In de directe omgeving zijn verder sport- & fitnessfaciliteiten, scholen, kinderopvang, medische voorzieningen en de Waaldijk met haar uiterwaarden te vinden. De bushalte laat zich eveneens te voet bereiken en per bus, auto of fiets arriveren in het nabijgelegen Nijmegen is dan ook een kwestie van slechts tien tot twintig minuten. Bemmel beschikt over een eigen aansluiting op de A15 en met de A325, A50, A73 en A12 vlakbij is de bereikbaarheid zonder meer uitstekend!

Jong, perfect geïsoleerd en voorzien van energielabel A.
Het in 2010 gerealiseerde penthouse is in 2015 volledig onder architectuur ingericht. Vanzelfsprekend is het penthouse optimaal geïsoleerd met HR-beglazing en dak- & spouwisolatie. Verwarming en warm tapwater worden geleverd door de Nefit Topline HR30 II cv-ketel (2015) met separate boiler (200 liter, van der Beyl) en 23 groepen tellende vloerverwarming. In de beide slaapvertrekken en de living is airconditioning aanwezig. Het penthouse beschikt over alle denkbare aansluitingen (ADSL, kabel en glasvezel) en er zijn meer dan voldoende elektragroepen voor de beide keukens en alle overige wenselijke elektrische apparatuur. In vrijwel alle vertrekken (zélfs in de badkamer) zijn netwerkaansluitingen aanwezig die kunnen worden gepatcht in de meterkast.

Het appartementencomplex beschikt over een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars (VvE), die onder andere de volgende zaken voor haar rekening neemt: schilderwerk complex, liftonderhoud, reservering reservefonds (o.a. onderhoud lange termijn), schoonmaak & onderhoud parkeergarage, controles brandmeldinstallaties, elektriciteit hoofdsplitsing, vervangingen van bijv. tapijt in complex, onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, hellingbaanverwarming parkeergarage, opstal- en glasverzekering, etc.

Vraagprijs € 1.050.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,050,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,795
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Penthouse
Building type
Resale property
Year of construction
2010
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
219 m²
Exterior space attached to the building
107 m²
Volume in cubic meters
714 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
1 story
Located at
4th floor
Facilities
Air conditioning, optical fibre, elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler, gas heater and partial floor heating
Hot water
CH boiler and electrical boiler
CH boiler
Nefit Topline HR30 II (gas-fired combination boiler from 2015, in ownership)

Exterior space

Location
In center and unobstructed surrounding view
Garden
Sun terrace
Sun terrace
107 m² (14,9 meter deep and 8,18 meter broad)
Garden location
Located at the northeast
Balcony/roof garden
Roof terrace present and french balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Underground parking

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Markt 28

€ 1,050,000 k.k.