Mariamunster 31 6325 CR Berg en Terblijt

Hightlighted features

  • Year of construction 1980
  • Living area 262 m²
  • Number of rooms 8
  • Plot size 876 m²

Description

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ:

Landelijk en in een rustige buurt gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met 7 slaapkamers, 2 badkamers, veel bergruimte, inpandige garage, op ruim perceel (circa 876 m2), fraai onderhouden tuin.
Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg a/d Geul. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Overdekt betegelde entree, ruime betegelde hal met garderobe, toilet met fonteintje en meterkast. Vanuit de hal heeft men toegang tot de L-woonkamer (circa 55 m2) voorzien van parketvloer, houtkachel, grote schuifpui naar de tuin, semi-open betegelde keuken (5,23 x 4,25) voorzien van aanrechtcombinatie met inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi-oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser, toegang tot terras met overkapping, bijkeuken alwaar aansluiting witgoed en voorzien van vaste kast, toegang tot de tuin. In de hal bevindt zich de opgang naar de 1e verdieping en toegang tot slaapkamer I (2,27 x 4,49) voorzien van vloerbedekking en eenvoudige 1e badkamer voorzien van douche en wastafel. Vanuit de hal toegang naar de inpandige garage (circa 24 m2) met sectionaalpoort en deur naar de goed onderhouden tuin. Hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop voorzien van tapijttegelvloer, vaste kast en schuiftrap naar bergzolder, slaapkamer II (2,54 x 3,25) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer III (circa 19 m2) voorzien van vloerbedekking, slaapkamer IV (5,65 x 3,94) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer V (5,65 x 2,66) voorzien van vloerbedekking, ruime moderne 2e badkamer I (2,57 x 5,65) voorzien van douche, bidet, wandcloset, wandmeubel, dubbele wastafel in meubel, ligbad met bubbelfunctie, designradiator en elektrische vloerverwarming, slaapkamer VI (3,65 x 2,05) met toegang naar ruime berging alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom 2003) en boiler (eigendom 2015), aansluiting witgoed en wastafel, en slaapkamer VII (3,20 x 6,76).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1980
Perceeloppervlakte: 876 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 262 m2 , inhoud: 1056 m3.
Energielabel: C.
De woning is voorzien van nieuw pannendak (2013), kruipruimte, gedeeltelijk vloerisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing en diverse vloeren zijn v.v. vloerverwarming. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 669,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 2,553
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1980

Surface areas and volume

Areas
Living area
262 m²
Other space inside the building
40 m²
Exterior space attached to the building
34 m²
Plot size
876 m²
Volume in cubic meters
1,056 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (7 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Facilities
Mechanical ventilation, TV via cable, flue, sliding door and skylight

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Floor insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and gas water heater
CH boiler
Gas-fired from 2003, in ownership

Cadastral data

BERG EN TERBLIJT D 971
Cadastral map
Area
876 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car

NVM selling agent

Tijs & Cyril Makelaardij

Available tomorrow from 9:00
Call 043-3655655

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Berg

All of Berg en Terblijt

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Berg

All of Berg en Terblijt

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Mariamunster 31

€ 669,000 k.k.