• Sold under reservation

Minckelersstraat 12 4816 AE Breda Doornbos-Linie

Hightlighted features

  • 95 m² living area
  • 135 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Tussenwoning op uitstekende locatie in de gewilde woonwijk Belcrum en op loopafstand van het NS centraal station, dicht bij het centrum van Breda. De keuken van de woning is aan de achterzijde uitgebouwd en de woning beschikt over een diepe achtertuin gelegen op het zuiden. Woonoppervlakte ca. 100 m², perceelgrootte 135 m², inhoud ca. 325 m³. Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

De woning is op diverse onderdelen verbeterd met gedeeltelijk nieuw H.R.++ beglazing, de riolering is vervangen e.d., maar de woning dient ook op onderdelen te worden gemoderniseerd. Achter de woning wordt een nieuwbouwproject van 26 fraaie 2 onder 1 kapwoningen gerealiseerd.

Indeling:

Entree/gang met tegelvloer, geheel betegelde toiletruimte met staand toilet en verwarming, trapopgang naar de 1e verdieping, kelderkast met elektra en garderoberuimte; doorzon woonkamer (ca. 5.95 x 3.55 m.) met parketvloer en schouw met inzethaard; aparte keuken (ca. 3.85 x 2.10 m.) met tegelvloer, deur naar de achtertuin en lichte L-inrichting voorzien van kunststof werkblad met RVS spoelbak voorzien van ééngreeps mengkraan, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en ingebouwde vaatwasmachine en koelkast met vriesvak.

De achtertuin is ca 11 meter diep tot aan de berging, is gunstig gelegen op het zuiden en is netjes aangelegd, met een gazon en divers beplanting. Aan de achterzijde is over de gehele breedte een stenen berging aanwezig die is voorzien van elektra en via een deur aan de achterzijde is er toegang tot de "achterom".

Eerste verdieping:

Overloop met vaste kast en trapopgang naar de tweede verdieping; slaapkamer voorzijde (ca. 3.55 x 2.70 m.) met nissen kast en wastafel; slaapkamer achterzijde (ca. 3.55 x 3.20 m.) met wastafel; wasruimte aan de voorzijde met granito vloer en aansluitingen voor de wasapparatuur; geheel betegelde badkamer (ca. 2.20 x 2.05 m.) achterzijde met elektrische vloerverwarming, een douchecabine voorzien van thermostatische mengkraan, hangend toilet en een wastafelmeubel. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.

Tweede verdieping:

Voorzolder met 4 pans dakraam, plaats H.R. combiketel en bergruimte achter de knieschotten aan weerszijde; slaapkamer (ca. 3.55 x 3.50 m tot de 1.50 looplijn) met dakkapel aan de achterzijde en bergruimte achter de knieschotten aan weerszijde.

Locatie:

De woning is gelegen in de populaire wijk de Belcrum. Dit is een heel kindvriendelijke wijk met aan de overkant van de straat basisschool Rudolph Steiner, aan de andere kant van de Terheijdenseweg ligt basisschool de Spoorzoeker en om de hoek ligt een park waar je heerlijk kunt recreëren. Belcrum is een vooroorlogse wijk gebouwd in de jaren '30 en gelegen net buiten de singel aan de noordkant van Breda en op loopafstand van het centraal station. In de afgelopen jaren heeft de buurt zich ontwikkeld tot een hippe wijk met een variëteit aan winkels en horecagelegenheden en zeer nabij (bij het station) een nieuwe Albert Heijn.

Koopovereenkomst:

De koop van een woning (door de consument) is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend c.q. schriftelijk is vastgelegd. Tot die tijd is er geen rechtsgeldige koop. Tevens geldt voor de koper de wettelijke bedenktijd van 3 dagen na ondertekenen van de koopakte. Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De woning is opgemeten volgens de meetinstructies van de NVM, doch de maten zijn afgerond. Indien de maatvoering van groot belang is voor de aankoopbeslissing, dan adviseren wij u de woning zelf na te meten. Er wordt door ons geen aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen. Tenslotte willen wij u informeren, dat op onze dienstverlening de voorwaarden van de NVM van toepassing zijn. Alle aanbiedingen in deze brochure zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 325,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,421
Listed since
6 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1959
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
95 m²
External storage space
11 m²
Plot size
135 m²
Volume in cubic meters
325 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Provisional energy label
E What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2008, in ownership

Cadastral data

BREDA D 7781
Cadastral map
Area
135 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
78 m² (13 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Minckelersstraat 12

€ 325,000 k.k.