• Sold under reservation

Lange Hil 3 4822 AB Breda Heksenwiel

Hightlighted features

  • 108 m² living area
  • 265 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Ruime, 2-o-1 kapwoning met garage, overkapping met complete tuinkeuken en berging, voor- en achtertuin, gelegen op een rustige, uitstekende locatie in de woonwijk ”Heksenwiel”, Haagse Beemden. Het winkelcentrum Heksenwiel, scholen en recreatievoorzieningen zijn op loopafstand aanwezig.
Bouwjaar 1993; perceelsgrootte 265m²; woonoppervlak 108m², excl garage en garagezolder van 26m²; inhoud 360m³;
aanvaarding: januari 2023.

De woning is op een fraaie wijze afgewerkt. In combinatie met de moderne keuken, nieuwe badkamer, toilet en recent geplaatste overkapping met buitenkeuken is deze woning instapklaar. EEN BEZICHTIGING IS DAN OOK ZEKER VAN HARTE AAN TE BEVELEN!!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, garderobenis, ruime toiletruimte met hangend closet en fonteintje en trapopgang naar eerste verdieping; woonkamer (ca. 5.05 x 5.70 m.) met trapkast; tuinkamer (ca. 3.20/4.75 x 2.85 m.) met schuifpui naar achtertuin en deur naar de garage; open keuken (ca. 2.75 x 2.40 m) gelegen aan de voorzijde met complete keukeninrichting met nieuwe inbouwapparatuur, 5 pits kookplaat, RVS afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasmachine en een losse koel-/vriescombinatie met computerbesturing; garage (ca. 2.80 x 5.70 m) met deur naar oprit en vlizotrap naar multifunctionele verdieping/zolder; het gedeelte boven de garage (ca. 2.80 x 3.10 m.) is als bergzolder te gebruiken, maar kan ook dienst doen als extra hobbykamer.

Achtertuin:
De tuin is op het westen gelegen en geheel omsloten door links een houten erfafscheiding en rechts een groen afscheiding. Achter in de tuin is een overkapping met berging geplaatst. De complete buitenkeuken inrichting is ter overname.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar 2e verdieping; slaapkamer I (ca. 2.05 x 2.15 m.) gelegen aan de voorzijde; slaapkamer II (ca. 2.90 x 4.30 m.) gelegen aan de voorzijde is voorzien van airco; slaapkamer III (ca. 2.90 x 2.60 m.(1.50m. lijn)) gelegen aan de achterzijde; badkamer (ca. 2.05 x 2.75 m.) voorzien van een inloopdouche, hangend closet, wastafelmeubel, designradiator en groot Velux dakraam.

Tweede verdieping:
Voorzolder met opstelplaats c.v.-ketel, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en bergruimte achter de knieschotten; zolderslaapkamer (ca. 3.07 x 2.95 m.) met groot Velux dakraam en airco.

Voorzieningen:

* Isolatiepakket met o.a. muur-, vloer- en dakisolatie
* Dubbele beglazing op de begane grond en tweede verdieping
* Betonnen vloercontructie op alle verdiepingen
* Bitumineuze dakbedekking is recent vervangen
* C. V./warmwatervoorziening door middel van gasgestookte HR combiketel (2010) Remeha
* Mechanisch ventilatiesysteem
* Elektra is uitgebreid tot 6 groepen en een 2 aardlekschakelaar
* Badkamer en toilet van 2022 en 2021
* Apparatuur keuken is nieuw, 2022
* Hypermoderne koel-/vriescombinatie met ingebouwde computerscherm is ter overname.
* Airco van 2021

Parkeren:

Voor en nabij de woning zijn in ruime mate openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Omgeving:

De woning is gesitueerd in één van de jongste wijken van Breda. In de Haagse Beemden wonen momenteel zo’n 30.000 mensen, hetgeen ongeveer 1/6 deel van de totale bredase bevolkingsgroep uitmaakt. De wijk “Heksenwiel” is gelegen in het noordelijke deel van de Haagse Beemden en staat bekend als een prettige en ook zeker een goede woonomgeving. In de directe omgeving is een groot winkelcentrum gelegen. Naast diverse scholen en een middelbare school zijn diverse sportmogelijkheden op korte afstand gelegen (voetbal, tennis, fitness e.d.). De Haagse Beemden is gebouwd rondom het beschermde natuurgebied “De Burgst”, zodat u ook heerlijk kunt genieten van de natuurlijk in- en rondom de Haagse Beemden. De verbinding ten opzichte van het station Prinsenbeek en station Breda is uitstekend. De uitvalswegen (A16 en A27) zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Bereikbaarheid:

Goede aan- en toevoerwegen. Openbaar vervoer d.m.v. bussen en treinen. De Haagse Beemden heeft een eigen station samen met Prinsenbeek.

Biedingen:

De vraagprijs is een uitnodiging tot het komen van een bieding. Een overeenkomst komt tot stand op basis van prijs, oplevering en ontbindende voorwaarden. Indien er meerdere kandidaten zich tegelijk aanmelden zal eenieder een gelijke kans krijgen om de woning te bezichtigen. Er kan zich een situatie (bij grote belangstelling) voordoen, waarbij de verkoper besluit om via inschrijving/biedingsprocedure de verkoop voort te zetten. Biedingen worden uitsluitend via Move.nl aangenomen. Hierdoor heeft verkoper volledig inzicht in alle biedingen. Ideale Makelaar zal er alles aan gelegen zijn om dit proces transparant te laten plaatsvinden. Nadat de koop is gesloten tussen koper en verkoper en de 3 dagen bedenktijd zijn verlopen kunnen de andere kandidaat-kopers inzage krijgen in het biedingsproces.

Koopovereenkomst:  

Uitgangspunt voor de koop is de koopakte vastgesteld door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), de consumentenbond, het notariaat en Vereniging eigen Huis. In de overeenkomst wordt standaard opgenomen een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Tenslotte willen wij u informeren, dat op onze dienstverlening de voorwaarden van de NVM van toepassing zijn. Alle aanbiedingen in deze brochure zijn bedoeld als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Deze verkoopbeschrijving is met zorg samengesteld. Alle tekst is echter informatief. Aan eventuele onjuistheden kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 425,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,935
Original asking price
€ 465,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available on 1/9/2023

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1993
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
108 m²
Other space inside the building
26 m²
External storage space
6 m²
Plot size
265 m²
Volume in cubic meters
464 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories

Energy

Energy label
B What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and central facility
CH boiler
Remeha (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

BREDA H 6877
Cadastral map
Area
265 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
153 m² (18,72 meter deep and 8,19 meter broad)
Garden location
Located at the west

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity
Insulation
No insulation

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation and insulated walls

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Lange Hil 3

€ 425,000 k.k.