Wandelakker 70 4824 SG Breda Gageldonk

Hightlighted features

  • 179 m² living area
  • 368 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Op een fijne en kindvriendelijk locatie gelegen, op een rustig woonerf (alleen bestemmingsverkeer) in de wijk Gageldonk, staat deze fors uitgebouwde twee onder één kapwoning. De woning kenmerkt zich door een immense oppervlakte op de begane grond, met een speelse indeling.

De woning kijkt uit op het landgoed "de Burgst" en is op loopafstand gelegen van diverse voorzieningen als winkels, basisscholen, het NS station Breda-Prinsenbeek en meerdere sport- en speelvoorzieningen. Dit gedeelte van De Haagse Beemden kenmerkt zich door zijn groene en kindvriendelijke karakter, de vele fietspaden en de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond
Ruime hal, meterkast, opstelplaats doorstroomapparaat t.b.v. stadsverwarming (eigendom), gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje, toegang naar woonkamer, bijkeuken en trapopgang naar de eerste verdieping. De bijkeuken is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur.

De eyecatchers van de woning zijn de grote woon-/eetkeuken en de woonkamer van de woning, zij hebben gezamenlijk een oppervlakte van meer dan 90 m². De woonkamer is opgedeeld in verschillende open ruimtes, waarbij er toch knusse en gezellige kamers ontstaan. Zo is er een fijne plaats voor de openhaard en is er ook een zithoek met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde is er ruimte voor een fijne en lichte werkplek, een speelkamer voor de kinderen of een lekkere loungehoek om films en televisie te kijken. Onder de trapopgang bevindt zich een ruime voorraadkast.

De woon-/eetkeuken welke aan de achterzijde is gesitueerd is voorzien van een grote lichtkoepel die zorgt voor een prettige lichtinval. Centraal in de keuken staat het grote kookeiland dat is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, een wokbrander en kleine spoelbak. Het grote keukenblad is voorzien van een 10 cm dik massief harthouten blad uit Jatoba hout. Verder is er nog een hete luchtoven en stoomoven aanwezig met een eigen wateraansluiting en is de keuken natuurlijk voorzien een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De keuken is voorzien van voldoende praktische laden en kasten. De woon-/eetkeuken heeft een schuifpui naar de tuin en aan de andere zijde twee grote ramen voor extra lichtinval. Op de volledige begane grond liggen massieve brede eikenvloerdelen.

Eerste verdieping
Grote U-vormige overloop met toegang tot vier grote slaapkamers en een ruime badkamer. Slaapkamer 1 aan de achterzijde is ruim 11 m² en voorzien van een dakkapel en berg- en kastruimte. Slaapkamer 2 is gesitueerd aan de voorzijde en heeft eveneens een dakkapel en diverse kast- en bergruimte, deze slaapkamer is circa 9 m². De andere slaapkamers zijn respectievelijk 13 m² aan de achterzijde en 8 m² aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad/douchecombinatie, toilet, wastafelmeubel en design radiator.

De woning heeft aan de voorzijde een eigen parkeerruimte voor twee auto's. De ruime tuin is voorzien van bestrating, borders, gazon en een royale berging van betonsysteembouw afgewerkt met hout.

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 600,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,352
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1990

Surface areas and volume

Areas
Living area
179 m²
External storage space
14 m²
Plot size
368 m²
Volume in cubic meters
626 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
2 stories
Facilities
Sliding door

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Fireplace and district heating
Hot water
District heating

Cadastral data

BREDA H 9223
Cadastral map
Area
368 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Wandelakker 70

€ 600,000 k.k.