• Sold under reservation

Overkroetenlaan 28 4823 KA Breda Overkroeten

Hightlighted features

  • 113 m² living area
  • 222 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Verrassend ruime twee onder één kap woning met garage, eigen oprit en diepe achtertuin, is gelegen op een uitstekende locatie in de wijk Overkroeten. Op korte afstand zijn o.a. diverse scholen, winkelcentrum Heksenwiel, een medisch centrum en recreatieplas de Asterd gelegen. De verbinding ten opzichte van het station Breda-Prinsenbeek, het Centraal Station Breda en de diverse uitvalswegen (A16 en A27) is uitstekend. Het centrum van Breda is binnen 15 minuten te bereiken!

Bouwkwaliteit
Dit woonhuis is voorzien van een uitstekend isolatiepakket zoals: vloer-, muur- en dakisolatie. De buitenkozijnen zijn veelal van hardhout met toepassing van dubbele beglazing. De woonkamer heeft een aluminium schuifpui met eveneens isolerende beglazing. Voor de verwarming en het warme water wordt gebruik gemaakt van een gasgestookte HR-combiketel, verder zijn er 10 zonnepanelen op het dak geplaatst.

Globale indeling

Begane grond
Overdekte entree, hal, meterkast met 9 groepen en 4 aardlekschakelaars, betegeld zwevend toilet met fonteintje; trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot woonkamer.

Sfeervolle L-vormige woonkamer met lichte eigentijdse laminaatvloer, schuifpui naar de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskooktoestel, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvakje. Verder heeft de keuken nog een loopdeur naar de tuin.

Goed verzorgde achtertuin met toegang tot de garage. De diepe achtertuin is gelegen op het noordoosten en is voorzien van diverse terrassen, borders, gazon en een vijver. De bezonning van de tuin is zeer goed. Aan de achterzijde is de woning voorzien van een hoogwaardig elektrisch bedienbaar zonnescherm.

De aanpandige garage is voorzien van elektra en een stalen overheaddeur welke voorzien is van een praktische loopdeur.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot twee (voorheen drie slaapkamers), moderne badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1, aan voorzijde gelegen, is nu in gebruik als studeer-/werkkamer. Deze kamer heeft een lichte laminaatvloer en is voorzien van een airconditioner. Slaapkamer 2 is eveneens aan de voorzijde gesitueerd en is ook voorzien van een lichte laminaatvloer en heeft ook een airconditioner. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot de een royale kleedkamer (voorheen de derde slaapkamer) deze kleedkamer is weer eenvoudig terug te brengen als slaapkamer. De ruim opgezette badkamer is modern en voorzien van een groot dubbel wastafelmeubel, een grote inloopregendouche en een vrij hangend toilet.

Tweede verdieping
Royale overloop met Velux raam, diverse bergruimte, opstelplaats HR-combiketel (2009) en aansluitpunten voor wasapparatuur en toegang naar de zolderkamer. Ruime zolderkamer met dakkapel en diverse bergruimte achter de knieschotten.

Laat u verrassen door de praktische indeling, de sfeervolle ruime tuin en plan een afspraak.

- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Arsibel Makelaardij
geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
Een bij een eventuele aankoop (ook zijdelings) betrokken makelaar/ adviseur wordt gezien als professional en aankoopmakelaar.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Arsibel Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De eventueel weergegeven plattegronden zijn enkel indicatief.
- Deze informatie is door Arsibel Makelaardij zorgvuldig samengesteld en geheel vrijblijvend. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 450,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,982
Listed since
7 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, linked semi-detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1993
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
113 m²
Other space inside the building
19 m²
Plot size
222 m²
Volume in cubic meters
483 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR combiketel (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

BREDA I 2868
Cadastral map
Area
222 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Front garden
12,39 meter deep and 9,23 meter broad
Garden location
Located at the northeast

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Overkroetenlaan 28

€ 450,000 k.k.