Jacob Bakkerstraat 14 A 1648 KN De Goorn

  • Sold under reservation

Description

Biedingen vanaf €200.000,- kk. Deze leuke starterswoning is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Centraal gelegen in de Goorn nabij scholen, winkelcentra, en sportvoorzieningen ligt dit hoekhuis met drie slaapkamers, verzorgde keuken en badkamer, bijkeuken en verschillende bergingen. Geen achterburen, een verkeersluwe wijk, veel parkeerruimte en overal dichtbij maken dit een ideale woonlocatie.
De Goorn is een leuk dorp ten zuiden van Hoorn met goede dorpsvoorzieningen en uitstekende verbindingen naar Heerhugowaard/Alkmaar en Hoorn/Amsterdam.
Indeling
Begane grond
Entree met hal welke toegang biedt tot de badkamer met douche hoek en wastafel, het toilet en de meterkast. De woonkamer heeft een massieve grenen vloer, kamer en suit deuren naar de keuken en een houtkachel. Vanuit de kamer kun je naar de hal met trapopgang en slaapkamer, naar de keuken of naar de eerder genoemde hal. De keuken is compleet met gasstel, vaatwasser, koelkast/vriezer. In de keuken is ruimte om nog een extra voorraadkast te plaatsen indien gewenst. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken met diverse kasten en met aparte ruimte voor wasmachine en droger.
Op de begane grond heeft u nog een slaapkamer met trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping
Deze verdieping is weliswaar niet hoog maar heeft veel ruimte door de dakkapel over de breedte van het huis. Op deze verdieping heeft u nog twee slaapkamers, een toilet en een technische ruimte met daarin de cv. Deze kamer is natuurlijk prima te benutten als extra kastruimte of als logeerkamer.
Tuin
In de tuin heeft u over de breedte van het perceel een berging die voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Aan het huis, naast de bijkeuken heeft u ook nog een berging.

Wilt u komen sfeerproeven dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. Dit kan ook in de avond of het weekend.

Features

Asking price
€ 200,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 2,105
Listed since
6+ months
Kind of house
Single-family home, corner house
Area
95 m² residential surface area / 287 m² plot surface area
Number of rooms
6 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
400 m³
Provisional energy label
C What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1971

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Jacob Bakkerstraat 14 A

€ 200,000 k.k.