• Sold under reservation

Dr Cuyperslaan 70 B 5623 BB Eindhoven Rapenland

Hightlighted features

  • 73 m² living area
  • 2 bedrooms
Map

Description

Op de begane grond van dit kleinschalig appartementengebouw ligt dit instapklaar 3-kamerappartement met een eigen terras en eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Verder beschikt het appartement over een ruime woonkamer met open keuken, royale slaapkamer, bergkamer c.q. tweede slaapkamer, nette badkamer en separate toiletruimte.

Het appartement ligt in een oorspronkelijk kantoorgebouw welke in 2007 is gerenoveerd en gesplitst in 7 appartementen. Het appartementengebouw is gelegen op een centrale locatie nabij een supermarkt en op korte afstand van Winkelcentrum Woensel, Catharina Ziekenhuis, het stadscentrum en directe uitvalswegen.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de centrale entree met brievenbussen en intercominstallatie bereikt u de verzorgde ontvangsthal met de meterkasten en de trapopgang.

De ruime woonkamer is voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde en een praktische vaste kast. Op de vloer ligt een fraaie laminaatvloer welke doorloopt in de overige vertrekken (m.u.v. de natte ruimtes).

De open keuken is voorzien van een nette inrichting in een wandopstelling met een spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en voldoende boven- en onderkastjes.

Via een portaal zijn de overige ruimtes te bereiken met allereerst een bergkamer/werkkamer/slaapkamer van circa 8 m². Hier is geen raam aanwezig.

De volledig betegelde en nette toiletruimte is uitgerust met een wandcloset en is afgewerkt met lichte wandtegels en donkere vloertegels.

De volledig betegelde en nette badkamer is eveneens afgewerkt met lichte wandtegels en donkere vloertegels en is uitgerust met een douchecabine, wastafel en designradiator. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.

De royale slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 24 m² en is voorzien van een grote lichtkoepel. In een kast bevindt zich de opstelling van de Remeha Avanta c.v.-ketel (2006).

Vanuit de slaapkamer is het afgesloten achterterrein te bereiken waar de eigen parkeerplaats en gezamenlijke fietsenberging liggen. Tevens is hier het eigen terras omheind door een hekwerk gelegen.

ALGEMEEN:
- Oorspronkelijk bouwjaar 1976, geheel vernieuwd in 2007.
- Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Zowel centrale, mechanische ventilatie als dauerluftung.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid aan de ventweg voor de deur.
- De VvE-bijdrage bedraagt € 97,54 per maand.
- Vanwege het ontbreken van een raam mag de tweede kamer officieel geen slaapkamer genoemd worden. Deze kamer is momenteel echter wel in gebruik als slaapkamer.
- Er is geen externe berging aanwezig, wel een gezamenlijke fietsenberging.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 250,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,425
Listed since
8 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 97.54 per month

Construction

Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2007

Surface areas and volume

Areas
Living area
73 m²
Exterior space attached to the building
11 m²
Volume in cubic meters
190 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
Ground floor
Facilities
Skylight and mechanical ventilation

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Avanta (gas-fired combination boiler from 2006, in ownership)

Cadastral data

WOENSEL L 5134
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Sun terrace
Sun terrace
9 m² (3 meter deep and 3 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 97.54 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Dr Cuyperslaan 70 B

€ 250,000 k.k.