• Sold under reservation

Landgraaf 29 5658 HV Eindhoven Grasrijk

Hightlighted features

  • 110 m² living area
  • 114 m² plot size
  • 2 bedrooms
Map

Description

Heeft u geen klusambities maar wilt u wel graag een nieuwbouwwoning? Dan is deze instapklare en recent gebouwde woning wellicht precies wat u zoekt! Deze jonge tussenwoning is in 2016 gebouwd en is voorzien van een moderne open keuken, een tuingerichte woonkamer, twee royale slaapkamers (mogelijkheid voor vier slaapkamers), een moderne badkamer en toiletruimte en een praktische wasruimte. De fraai aangelegde achtertuin met een berging is gelegen op het zuidwesten. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar aan de achterzijde van de woning.

De woning ligt aan de rand van Meerhoven, nabij de Hovenring en met aan de voorzijde een groen plantsoen en aan de achterzijde een speeltuintje. Op korte afstand zijn winkelcentrum Meerhoven en Park Meerland gelegen, alsmede de overige voorzieningen van Meerhoven. De bushalte bevindt zich om de hoek waardoor het centrum van Eindhoven gemakkelijk te bereiken is, evenals de High Tech Campus. Ook de snelweg is zeer snel en gemakkelijk te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via een autovrij pad en de aangelegde voortuin is de overdekte entree te bereiken. In de hal bevinden zich de meterkast met de stadsverwarmingsunit en een bergkast met daarin de unit voor de vloerverwarming. Via een deur is de keuken te bereiken.

De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een moderne en lichte keukeninrichting met een composiet aanrechtblad, spoelbak, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast. De diverse kasten en lades bieden voldoende bergruimte.

De keuken staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer, gesitueerd aan de achterzijde. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 23,5 m² en is voorzien van een antraciet tegelvloer met vloerverwarming, welke doorloopt op de rest van de begane grond. Een deur biedt toegang tot de achtertuin.

Aansluitend is een portaal gelegen met de trapopgang naar de eerste verdieping en de moderne toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

De sfeervolle achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is fraai aangelegd met sierbestrating, verhoogde borders, elektrapunten en een buitenkraan. De tuin wordt omsloten door een houten erfafscheiding. Achterin de tuin staat de houten berging voorzien van elektra en via de eigen achterom zijn de parkeerplaatsen aan de achterzijde te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot een royale slaapkamer en de badkamer.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 18 m², is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van vloerbedekking en een tweetal raampartijen met elektrische rolluiken. Indien gewenst is het mogelijk om hier twee slaapkamers te realiseren.

De moderne badkamer is volledig betegeld en is uitgerust met een douche met een thermostaatkraan, een wandcloset, een wastafelmeubel met een spiegelkast en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met een antraciet tegelvloer met elektrische vloerverwarming en lichte wandbetegeling.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met een royale slaapkamer en de wasruimte.

Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 20,5 m², is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vinylvloer met een houtmotief en een tweetal raampartijen met elektrische rolluiken. Indien gewenst is het ook hier mogelijk om twee slaapkamers te realiseren.

In de wasruimte bevinden zich de witgoedaansluitingen, een werkblad en de mechanische ventilatie unit.

ALGEMEEN:
- De woning is in 2016 gebouwd en is daardoor voorzien van een uitstekend isolatiepakket alsmede houten kozijnen met dubbele beglazing en draai-/kiepramen. Daarnaast is de woning aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk.
- Energielabel A.
- De eerste en tweede verdieping zijn aan de achterzijde voorzien van elektrische rolluiken.
- De overdracht zou halverwege januari 2022 plaats kunnen vinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,409
Listed since
6 weeks
Status
Sold under reservation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2016
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
110 m²
Exterior space attached to the building
1 m²
External storage space
8 m²
Plot size
114 m²
Volume in cubic meters
392 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation, passive ventilation system, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating and partial floor heating
Hot water
District heating

Cadastral data

STRIJP G 3257
Cadastral map
Area
114 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
48 m² (9,5 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Landgraaf 29

€ 375,000 k.k.