Waterland 5658 PL Eindhoven

€ 699,000 v.o.n. Calculate monthly payment
Part of project Waterland , Eindhoven
View photo 1 of Waterland
View photo 2 of Waterland
View photo 3 of Waterland
View photo 4 of Waterland
View photo 5 of Waterland
View photo 6 of Waterland

Hightlighted features

  • Year of construction 2020
  • Living area 213 m²
  • Number of rooms 7
  • Side garden 122 m²

Description

Wij bieden je aan, de laatste bouwkavel met onder architectuur ontwikkelde vrijstaande villa. De omgevingsvergunning / bouwvergunning voor deze vrijstaande villa is verstrekt, de bouw kan op korte termijn na overeenkomst starten!

Het grote voordeel van deze nieuwbouw villa is de korte gerespecteerde bouwtermijn van minder dan 2 maanden voor de casco variant, flexibiliteit in afwerkingkeuzes en de kwalitatieve hoogwaardige bouwmethode. Deze villa wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en wordt casco opgeleverd met buiten berging. Hierdoor heb je zelf nog volledig de regie over de afwerking van de woning. De binnen indeling kan nog veranderd/gewijzigd worden voor de aanvang/start van de bouw zodat u dit geheel naar eigen wens kunt afwerken en zelf de regie hierin hebt.

Informatie:
Het moderne kubistische ontwerp van deze riante (220 m² 210m² woonoppervlakte) vrijstaande villa komen samen tot een ware blikvanger.
Het modern kubistische ontwerp met hoekramen, schuifpuien, grote raampartijen , het stralend “Perla wit” en de licht bruine “Vinalmont ” baksteen op de gedeelten van het toren net zo als de buiten berging vormen gezamenlijk de subtiele kleur nuance en maken het ontwerp tot een krachtig en samenhangend geheel.

Het moderne design, de hoogwaardige materialen en de toepassing van de nieuwste duurzame en energie zuinige technieken verzekeren altijd een uitzonderlijk hoog wooncomfort. Met op elke etage hoge raampartijen die zorgen voor volop daglichttoetreding en een sterke connectie met buiten evenals het moderne open trappenhuis /vide, dus veel licht inval.

Indeling van de woning:

Begane grond: de ruime hal biedt toegang tot de bergruimte, toiletruimte en kantoorruimte / speelkamer aan de voorzijde van de woning en toegang tot de living. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen met mogelijkheid voor een kookeiland. Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen met direct tuincontact. Kenmerkend voor de woonkamer en keuken zijn de grote raampartijen met schuifpuien naar de tuin.

Eerste verdieping: ruime overloop met vide, separaat tiolet, een tweede badkamer vanuit de overloop toegankelijk met hier de mogelijkheid voor een douche en wastafel, 4 slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer de ruimte heeft voor een walk in closet en beschikt over een balkon van ongeveer 5m² met uitzicht naar de zij en achter tuin, een eigen badkamer met mogelijkheid voor inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping: de open ruimte is ideaal om in te richten als studio, 5e slaapkamer of kantoor van 30m². Vanuit de kamer heb je toegang tot het royale dakterras van maar liefst 62m². Hier is ook de technische ruimte met witgoedaansluitingen gelegen.

Tuin: Aan de achterzijde van het perceel is de ruimte voor 2 opstelplaatsen voor een auto op eigen terrein.

Berging:De berging wordt prefab gemaakt van het licht bruine “Vinalmont” baksteen en heeft een totaal oppervlakte van 15m². Berging wordt voorzien van 1 loopdeur , 1 draai/kiepraam ,1 licht schakelaar en 2 dubbele wandcontact dozen en 1 water aftap punt en houten dak met bitumen.

Afbouw:
Standaard wordt de woning casco opgeleverd met de mogelijkheid tot verandering van de binnen indeling voor de aanvang van de bouw, uiteraard kan de woning ook tegen meerprijs worden afgebouwd naar je persoonlijke wensen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden hierin.
De prijs van de casco woning is inclusief buiten berging.

Bouwsysteem:
De aannemer Danilith combineert de voordelen van traditioneel bouwen met geautomatiseerde technieken. Het resultaat: hoge kwaliteit en een korte gerespecteerde bouwtermijn (minder dan 2 maanden voor de casco woning) voor de bouw van je prefab nieuwbouwwoning.
Enkele voorbeelden van de hoogwaardige afwerking zijn:

Afwerking buitenzijde woning:
De buiten gevels zijn 28cm dik per gevel en de binnen muren 10cm dik, beiden zijn gemaakt met geëxpandeerde korrels waardoor ze een hoge isolatie waarde hebben. In de winter houden ze veel warmte vast , en in de zomer zijn de wanden zeer koel omdat ze geen warmte van buiten toelaten.
• Belgische blauwe hardstenen (=arduin) dorpels onder alle ramen/hoekramen en deuren buitenkant
• Zinken hemelwater afvoeren (geen kunststof) in de gevel verwerkt
• Hoogwaardige Premium super isolerende kunststof ramen/hoekramen en deuren en schuifpuien type Deceunink
• Dubbel glas HR++
• U waarde glas 0.9
• Buiten berging van 15m² van het baksteen “Vinalmont”
• Isolatie waarde buitenmuren Rc 4,8 (= boven bouwbesluit)

Het bouwsysteem garandeert een zeer hoge kierdichtheid.

Waterrijk:
Waterrijk is een woongebied met allure. In Waterrijk zijn veel bestaande bossingels behouden gebleven. Dit heeft ervoor gezorgd dat het woongebied direct een groene en volwassen uitstraling heeft. Centraal in de wijk ligt een brede school. Ook is er voor kinderen in de wijk veel ruimte om veilig te spelen. In Waterrijk is gekozen voor heldere woonmilieus die met elkaar een contrast vormen. Zowel landelijk als stedelijk zijn vertegenwoordigd in deze wijk. Dit komt tot uiting in de vorm van 'boomgaarden' en 'hoven'.

De wijk heeft een legio aan voorzieningen : 60 hectare groot landschapspark met o.a. waterpartijen, speelweide en een uitkijkheuvel. Het winkelcentrum Meerhoven met o.a. AH, Jumbo, Lidl , bakker, Gall & Gall, Hema, Etos enz. bevinden zich allemaal op loop afstand. Tevens in de nabijheid scholen , kinderdagverblijf, internationale school, SGE Huisartsenpraktijk, golfbaan Welschap, tennisbanen en ander recreatie mogelijkheden. Het luchthaven airport, uitvalswegen en het stadcentrum van Eindhoven zijn snel en eenvoudig per auto of openbaar vervoer te bereiken. Het High Tech Campus alsmede ASML zijn in de dichte nabijheid goed te bereiken via uitvalswegen en of openbaar vervoer.

Bouwsysteem:
De aannemer Danilith combineert de voordelen van traditioneel bouwen met geautomatiseerde technieken. Het resultaat: hoge kwaliteit en een korte gerespecteerde bouwtermijn voor de bouw van je afgewerkte prefab nieuwbouwwoning.
Hoe het komt dat Danilith zo snel en efficiënt is? Omdat we voor de productie van onze woningen nagenoeg 100 jaar ervaring hebben met systeembouw. Dit is een geautomatiseerde manier van bouwen die flexibel, snel, kwalitatief en betaalbaar is. Het bouwen, gebeurt dat grotendeels in productiehallen. Hier hebben externe factoren zoals weersomstandigheden en vandalisme geen invloed op het bouwproces.
Het productieproces begint met het produceren van de gevelelementen. Dit gebeurt via een robot, die de handgevormde bakstenen snel en accuraat plaatst. Vervolgens brengen we een waterdicht vezelbeton en isolatie met verbindingswapening aan op de bakstenen. Ook de productie van het schrijnwerk (ramen/deuren/dakkapellen) gebeurt in onze ateliers. Zodra de gevelelementen én de dakpanelen klaar zijn, zorgen we ervoor dat ze snel op de kavel worden geleverd.
Op de kavel monteren we het huis op de fundering die we eerder al legden.
Je kan kiezen om een kant en klaar huis te laten bouwen of een casco woning.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 699,000 v.o.n.
Asking price per m²
info
€ 3,282
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing
Quality marks
SWK garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
213 m²
Exterior space attached to the building
58 m²
External storage space
15 m²
Volume in cubic meters
730 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
TV via cable, sliding door and glass fiber cable

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden, front garden, side garden and sun terrace
Side garden
122 m² (10m deep and 4,5m broad)
Garden location
Located at the west
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity
Insulation
Roof insulation and insulated walls

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Waterland

€ 699,000 v.o.n.