Spaubeeklaan 21 6164 HG Geleen

  • Sold under reservation

Hightlighted features

  • Year of construction 1957
  • Living area 142 m²
  • Number of rooms 4
  • Plot size 304 m²

Description

Deze karakteristieke woning is gelegen op een zeer gewilde locatie in de wijk Kluis, vlakbij natuur- en wandelgebied. Het pand is degelijk gebouwd in 1957 en instapklaar afgewerkt in een smaakvolle moderne stijl. Geheel dubbelglas in grotendeels hardhouten kozijnen, boven rolluiken, vloer en dak zijn geïsoleerd, HR Combi cv-ketel 2016, gehuurd van Feenstra voor € 32,65 per maand (koper wordt geacht het lopende huurcontract van de cv-ketel over te nemen), 14 zonnepanelen (eigendom).
Het perceel is 304 m2 groot, met een zonnige tuin op het oosten. In de tuin bevindt zich een vrijstaande terrasoverkapping 6.50 x 3.15 met tuinberging 3.90 x 3.00. Parkeergelegenheid op eigen oprit voor meerdere auto’s.
De inhoud van de woning bedraagt 438 m3 en de woonoppervlakte 142 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 2.88 x 2.04.
Begane grond: ruime hal met Solnhofener tegelvloer; meterkast met moderne elektrische installatie; ruim toilet met wandcloset en fonteintje; woonkamer 10.90 x 3.50 met leisteenvloer, voorzien van vloerverwarming, openslaande deuren naar terras en tuin; gesloten keuken 3.40 x 3.10 met leisteenvloer en vloerverwarming, moderne aanbouwkeuken met 5-pitsgasfornuis, afzuigkap, combi-oven, koelkast, diepvries en vaatwasser.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer: overloop; twee slaapkamers 4.36 x 3.50 met muurkast; 3.50 x 3.10 met 2 muurkasten; luxe badkamer 3.30 x 3.08 met ligbad, douchecabine, 2 wastafels en wandcloset; wasruimte 2.00 x 1.44 met aansluiting witgoed.
Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, alwaar overloop, derde slaapkamer 4.60 x 3.50; badkamer 2.50 x 1.10 met douche en wastafel; berging/cv-ruimte.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 309,000 k.k.
Asking price per m²
info
€ 2,176
Listed since
6 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1957
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
142 m²
Other space inside the building
6 m²
External storage space
12 m²
Plot size
304 m²
Volume in cubic meters
438 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, 2 showers and toilet
Number of stories
2 stories, a/an attic and a basement
Facilities
Rolldown shutters, TV via cable and outdoor awning

Energy

Provisional energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation, floor insulation and double glazing
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Combination boiler from 2016, to rent

Cadastral data

GELEEN F 1033
Cadastral map
Area
304 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Spaubeeklaan 21

€ 309,000 k.k.