• Sold under reservation

De Kroon op het Ebbingekwartier - H (Bouwnr. 68) 9712 GM Groningen Binnenstad-Noord

Hightlighted features

  • 313 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 1,299,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Het Ebbingekwartier spant De Kroon

WALK-IN:
Kom zaterdag 3 oktober aanstaande naar de walk-in van De Kroon. Laat u van 11.00 tot 14.00 uur (op veilige corona-afstand) informeren over de 31 luxe appartementen. Dit is uw kans om vorstelijk te wonen in het centrum van Groningen. Kies voor een drie-, vier- of vijfkamerappartement. Is 82 m² woonoppervlakte prima? Of gaat u voor de royal-penthouse van 313 m²? Laat u zaterdag 3 oktober maximaal informeren. U bent van harte welkom!

De Kroon – Ebbingekwartier Groningen
Datum: zaterdag 3 oktober 2020
Tijd: 11.00 – 14.00 uur
Locatie: Tent op de hoek Bloemsingel en Kolendrift (naast ingang garage Boterdiep)

Wonen in De Kroon
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.
De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van circa 82 tot 179 m²? Of kiest u voor een tweeverdiepingen- appartement van respectievelijk circa 112 m², 160 m² of 179 m²? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen van 272 m² en 313m². Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren.

PARKEER-ACTIE
Vanuit het gebouw kunt u met een privé -lift naar de onderliggende Boterdiepgarage; met deze lift bent u dus zo vanuit uw appartement bij uw auto.
Alle appartementen hebben recht op een parkeerabonnement in de parkeergarage.
Indien u nu een koopcontract tekent, geeft VanWonen u de eerste DRIE JAAR het abonnement CADEAU.
Voor de appartementen gelegen op verdieping 8 en 9 zijn twee abonnementen per woning beschikbaar.
Het abonnement is gekoppeld aan het appartement. Indien u binnen drie jaar verhuist, verhuist het abonnement voor de resterende tijd met het appartement mee naar de nieuwe bewoner. Het parkeerabonnement zal ingaan op de dag van de oplevering van uw appartement.

Locatie
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Types
Het comlex bevat 3 verschillende type appartementen ingedeeld in 3- 4- en 5- kamer appartementen en telt maar liefst 15 verschillende plattegronden verspreidt over 8 verschillende etages.
In De Kroon op het Ebbingekwartier worden vier unieke, tweelaagse 5-kamer appartementen gerealiseerd. Twee appartementen verdeeld over de bovenste verdiepingen van het complex. Bij mooi weer heeft u bij deze twee appartementen eindeloos uitzicht over de stad Groningen, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Tevens beschikken deze appartementen over maar liefst twee badkamer en twee buitenruimten. De woonoppervlaktes van deze twee hoogst gelegen appartementen zijn circa 272 m² en circa 313 m².
Op de 5e en 6e verdieping ligt een bijzonder appartement met uitzicht over het centrum, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Het appartement is circa 160 m² groot en heeft twee buitenruimten. Op de begane grond en de eerste verdieping ligt het laatste 5 kamer appartement. Dit appartement is door de ligging te gebruiken als woon-werkwoning of als woonhuis. Het appartement beschikt over twee buitenruimten met de stad als uitzicht. Tevens wordt er op iedere verdieping een badkamer gerealiseerd. Een stalen trap met houten treden verbindt de verdiepingen met elkaar. De totale grootte van dit appartement is circa 179 m².
Elk appartement heeft recht op een abonnement om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage.

Type H
Exclusief en zeer ruim luxe appartement over twee woonlagen
INDELING: Entree; Ruime ontvangsthal van circa 14 m² met vaste trap naar de 9e verdieping. De centrale hal/gang biedt toegang tot respectievelijk: badkamer één met 2e toilet, dubbele wastafel en inloopdouche; Een berging van circa 6 m² met ruimte voor de technische installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger; Toilet met fontein; Toegang tot royale slaapkamer één van circa 46 m². Aan het einde van de gang bevindt zich de royale en zonnige woonkamer met open keuken van maar liefst circa 103 m². Kamerhoge ramen zorgen voor veel daglicht. Twee schuifpuien geven toegang tot de riante loggia/balkon van circa 14 m². Via een vaste trap in de hal komt u op de tweede woonlaag van dit magnifieke appartement.

Het summum van de kroon!
INDELING: Ruime en brede overloop met lange gang die toegang geeft tot badkamer twee met wastafel, inloopdouche en 3e toilet; Slaapkamer drie van circa 22 m² met aan weerszijden een schuin oplopend dak voorzien van drie dakramen; Slaap(werk)kamer vier van circa 10 m². Deze slaapkamer heeft maar liefst vier dakramen. Aan het einde van de gang bevindt zich slaapkamer twee van circa 33 m². Deze slaapkamer heeft aan de straatzijde een schuin oplopend dak met een dakraam en een schuifpui die toegang geeft tot een separaat balkon van circa 10 m².
Bouwnummer: 68

Verkoop- en inlichtingen:
Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).
Kijk voor meer informatie op de website: woneninhetebbingekwartier.nl of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,299,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 4,150
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Maisonnette
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with metal
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
313 m²
Volume in cubic meters
913 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
2 showers and 2 toilets
Number of stories
2 stories
Located at
8th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A++ 0.40 What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating, complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler and district heating

Exterior space

Location
In center and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and parking garage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.