• Under option

De Kroon op het Ebbingekwartier - E2 (Bouwnr. 42) 9712 GM Groningen Binnenstad-Noord

Hightlighted features

  • 179 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 680,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Het Ebbingekwartier spant De Kroon

Wonen in De Kroon
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.
De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van circa 82 tot 179 m²? Of kiest u voor een tweeverdiepingen- appartement van respectievelijk circa 112 m², 160 m² of 179 m²? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen van 272 m² en 313m². Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren.

PARKEER-ACTIE
Vanuit het gebouw kunt u met een privé -lift naar de onderliggende Boterdiepgarage; met deze lift bent u dus zo vanuit uw appartement bij uw auto.
Alle appartementen hebben recht op een parkeerabonnement in de parkeergarage.
Indien u nu een koopcontract tekent, geeft VanWonen u de eerste DRIE JAAR het abonnement CADEAU.
Voor de appartementen gelegen op verdieping 8 en 9 zijn twee abonnementen per woning beschikbaar.
Het abonnement is gekoppeld aan het appartement. Indien u binnen drie jaar verhuist, verhuist het abonnement voor de resterende tijd met het appartement mee naar de nieuwe bewoner. Het parkeerabonnement zal ingaan op de dag van de oplevering van uw appartement.

Locatie
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Types
Het comlex bevat 3 verschillende type appartementen ingedeeld in 3- 4- en 5- kamer appartementen en telt maar liefst 15 verschillende plattegronden verspreidt over 8 verschillende etages.
In De Kroon op het Ebbingekwartier worden vier unieke, tweelaagse 5-kamer appartementen gerealiseerd. Twee appartementen verdeeld over de bovenste verdiepingen van het complex. Bij mooi weer heeft u bij deze twee appartementen eindeloos uitzicht over de stad Groningen, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Tevens beschikken deze appartementen over maar liefst twee badkamer en twee buitenruimten. De woonoppervlaktes van deze twee hoogst gelegen appartementen zijn circa 272 m² en circa 313 m².
Op de 5e en 6e verdieping ligt een bijzonder appartement met uitzicht over het centrum, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Het appartement is circa 160 m² groot en heeft twee buitenruimten. Op de begane grond en de eerste verdieping ligt het laatste 5 kamer appartement. Dit appartement is door de ligging te gebruiken als woon-werkwoning of als woonhuis. Het appartement beschikt over twee buitenruimten met de stad als uitzicht. Tevens wordt er op iedere verdieping een badkamer gerealiseerd. Een stalen trap met houten treden verbindt de verdiepingen met elkaar. De totale grootte van dit appartement is circa 179 m².
Elk appartement heeft recht op een abonnement om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage.

Type E2
Uniek vijfkamerappartement over twee woonlagen
INDELING: Entree; Ontvangsthal; Z-vormige lange gang die toegang geeft tot de berging met ruimte voor een wasmachine/wasdroger; toilet met fontein; badkamer met wastafel, 2e toilet en inloopdouche; Vaste trap naar de begane grond verdieping. De lange gang biedt tevens toegang tot de ruime woon/leefkeuken van circa 32 m². De woon/leefkeuken heeft aan de voorzijde een schuine voorgevel. Een schuifpui geeft toegang tot het balkon/loggia van circa 5 m². Aan het einde van de gang bevinden zich slaapkamer één van circa 20 m² en slaapkamer drie van circa 18 m². Slaapkamer twee van circa 18 m² en de woonkamer van circa 41 m² bereikt u via een vaste trap in de gang die leidt naar de begane grond van appartementengebouw De Kroon. De woonkamer is voorzien van een schuifpui die toegang geeft tot een ruim terras van circa 21 m² en is gericht op het oosten (Kolendriftzijde). Op deze verdieping bevinden zich tevens een 3e toilet, een bergingskast en een separate badkamer met wastafel en inloopdouche. Kenmerkend is de extra verdiepingshoogte op de begane grond.
Bouwnummer: 42

Verkoop- en inlichtingen:
Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).
Kijk voor meer informatie op de website: woneninhetebbingekwartier.nl of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 680,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,799
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Maisonnette
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with metal
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
179 m²
Volume in cubic meters
524 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 2 separate toilets
Bathroom facilities
2 showers and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A++ 0.40 What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
District heating, complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler and district heating

Exterior space

Location
In center and in residential district
Garden
Location
Location
20 m² (2,8 meter deep and 7,2 meter broad)
Garden location
Located at the east
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Paid parking and parking garage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.