Bloemsingel 9712 GM Groningen Binnenstad-Noord

€ 630,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet!
Indrukwekkend, knus en gezellig. Het Ebbingekwartier, direct naast het historisch centrum van Groningen leeft en bruist. Het eerste wat opvalt in de nieuwe woonwijk is de bijzondere architectuur. Maar ook de markante aanwezigheid van historische bouwwerken. Er is veel fietsverkeer, maar in de sfeervolle straatjes en hofjes van het Ebbingekwartier is geen auto te bekennen.

Bouwnummer 38
Dit riante appartement (type A) van circa 160 m2 ligt op de eerste verdieping van het appartementencomplex De Kroon. Het omvat een woonkamer en vier slaapkamers en heeft een inpandig balkon gelegen op het noordoosten. Door de verdiepingshoge ramen kijk je uit over het markante DOT-terrein en het Stadstrand. Het is mogelijk om een slaapkamer bij de woonkamer te betrekken. Op die manier wordt er een extra ruime woon-/leefkeuken gecreëerd.

Indeling
Entree met lange gang die toegang geeft tot de berging (wasmachine/droger) en de toilet.Luxe badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet, inloopdouche en ligbad.Aan de gang bevinden zich de drie slaapkamers met een grootte van circa 22 m2, 20 m2 en 19 m2. Aan het einde van de gang bevindt zich rechts de entree tot de open keuken en ruime woonkamer van circa 58 m2. Het inpandige balkon/loggia van circa 12 m2 is toegankelijk vanuit de woonkamer en slaapkamer en is gesitueerd op het noordoosten.

Wonen in De Kroon. Verrassend royaal wonen in Groningen stad.
Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen.

De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Kies uit verrassend ruime drie, vier- of vijfkamerappartementen. Alle appartementen krijgen een (inpandig) balkon/loggia en enkele ook een dakterras. De architectuur van het gebouw refereert naar de industriële complexen zoals die ooit op het CiBoGa terrein stonden.

De woonoppervlakten variëren, ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Jouw auto parkeer je in de Boterdiepgarage, hier kun je een parkeerplaats huren. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger je zit, hoe verder het zicht.

De bouw is inmiddels gestart.

Nieuwsgierig naar meer informatie? We staan voor uw klaar en ontmoeten u graag.

Features

Asking price
€ 630,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,938
Listed since
6+ months
Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Area
160 m² residential surface area
Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
420 m³
Energy label
Not available
Building type
New property
Year of construction
2021

Involved real estate agent

Thuis nieuwbouwmakelaars

Call 050-2104242

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.