Aurora 24 5591 PM Heeze Heeze

Hightlighted features

  • 137 m² living area
  • 276 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Een fijne en grote gezinswoning!

Deze degelijk gebouwde twee-onder-één kapwoning is voorzien van een royale L-vormige woonkamer, open moderne keuken, praktische bijkeuken, vier ruime slaapkamers, moderne badkamer en een zolderkamer. De royale achtertuin is op het oosten gelegen.

De woning is gelegen aan een rustige en autovrije straat in de kindvriendelijke wijk De Nieuwe Hoeven, schuin tegenover een groen plantsoen met speelvoorzieningen. Het gezellige centrum van Heeze met haar winkels, supermarkten, restaurants en terrassen ligt op loopafstand, alsmede het NS-station, sportvelden en scholen. Heiden en bossen zijn op fietsafstand gelegen maar ook de snelweg is snel te bereiken. Om de hoek zijn voldoende parkeerplaatsen gelegen.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de strak aangelegde voortuin is de entree te bereiken. In de hal bevinden zich een garderobe nis, de meterkast (6 groepen + 2 aardlekschakelaars), een bergkast en de halfhoog betegelde toiletruimte.

De royale L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 42 m² en bestaat uit een zitgedeelte en een eetgedeelte. Op de vloer ligt een nette PVC vloer met een houtlook, welke doorloopt in de keuken en de hal. Het verdiepte zitgedeelte is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een openhaard en grote raampartijen. Vanuit het eetgedeelte aan de achterzijde biedt een deur toegang tot de achtertuin. Centraal in de woonkamer is de spiltrap naar de eerste verdieping gelegen.

De open keuken is voorzien van een lichte en moderne inrichting in een U-opstelling met een spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en inbouwspots. De diverse lades en kasten bieden voldoende bergruimte.

Aansluitend is de bijkeuken c.q. berging met de wasmachineaansluiting gelegen. Deze praktische ruimte is voorzien van een tegelvloer en biedt toegang tot zowel de achtertuin als de voortuin.

De royale achtertuin, gelegen op het oosten, is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating, enkele plantenborders, een grote elektrische zonneluifel, een overkapping en een buitenkraan. De tuin wordt omsloten door een groene en een houten erfafscheiding. Achterin de tuin staat een houten berging (tuinhuisje).

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot vier ruime slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 12,5 m² en is aan de voorzijde gelegen.
Slaapkamer 2 (circa 12 m²) is aan de achterzijde gelegen.
Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 9,5 m² en is aan de voorzijde gelegen.
Slaapkamer 4 (circa 9 m²) is aan de achterzijde gelegen.
De slaapkamers zijn voorzien van een nette PVC vloer met een houtlook, dubbele draai-/kiepramen en een hoog plafond.

De volledig betegelde en moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, regendouche en handdouche, een wandcloset, een wastafelmeubel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met lichte wandbetegeling en een lichtgrijze tegelvloer.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een spiltrap is de tweede verdieping te bereiken met een zolderkamer van circa 9,5 m². Op de vloer ligt een nette PVC vloer met een houtlook. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de c.v.-ketel.

ALGEMEEN:
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Energielabel C.
- De Intergas Kompakt HRE c.v.-ketel is in 2018 geplaatst.
- De overdracht kan op korte termijn plaatsvinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen n.a.v. uw bezichtiging, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 342,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,500
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1973
Type of roof
Gable roof covered with other

Surface areas and volume

Areas
Living area
137 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
5 m²
Plot size
276 m²
Volume in cubic meters
465 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Outdoor awning and flue

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas Kompakt HRE (gas-fired combination boiler from 2018, in ownership)

Cadastral data

HEEZE A 4052
Cadastral map
Area
276 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
135 m² (13,5 meter deep and 10 meter broad)
Garden location
Located at the east

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Aurora 24

€ 342,500 k.k.