Drieslag 14 6852 EC Huissen Zilverkamp

Hightlighted features

  • 153 m² living area
  • 712 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Deze unieke vrijstaande semi-bungalow met garage is een bezoek waard. U komt het niet veel tegen dat u een dergelijk prettig bewoonbare woning, waarbij u slaapkamers en badkamer op de begane grond heeft, in de verkoop komt. Een unieke kans om te kopen.

De lange oprit brengt u naar de woning waar u de vrijheid van vrijstaand wonen ervaart. Bij de entree van de woning komt u in een royale lichte hal. Op deze hal komen meerdere ruimtes samen. Verreweg de belangrijkste is de royale living met een prachtig zicht op de achtertuin. In de heerlijke zithoek met open haard heeft u de indruk dat u, als het ware, in de tuin zit. Een tweede zithoek is aan de andere kant van de living gesitueerd. Ook daar heeft u een mooi zicht op de tuin. Aangrenzend vindt u de besloten woonkeuken die voorzien is van de gebruikelijke inbouwapparatuur.

Aansluitend vindt u de grote bijkeuken met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Deze bijkeuken geeft weer toegang tot de inpandige garage.

Verder treft u op de begane grond nog twee slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een separate douche en een ligbad. Op de eerste verdieping bevindt zich een derde slaapkamer.

De rondom gelegen tuin is heerlijk. Recent is een afsluitbare veranda gemaakt en een separaat terras. Hoewel de woning nabij de Nielant ligt merkt u weinig van het geluid van het verkeer. Het valt u niet meer op wanneer u hier woont. Op elke gewenst moment kunt u een plekje in de tuin vinden met of zonder zon. Boodschappen doet u op steenworp afstand in Winkelcentrum De Zilverkamp. Direct om de hoek heeft u de aansluiting van lijn 300 die u in een mum van tijd naar Arnhem en Nijmegen brengt.

Huissen
Huissen is één van de zeven plaatsen in gemeente Lingewaard en heeft als enige stadsrechten. Op dit moment heeft Huissen circa 20.000 inwoners in een totaal van 47.000 in de hele gemeente. Huissen ligt tussen de plaatsen Nijmegen en Arnhem en bijna op de grens met Duitsland.

Huissen heeft een fraai historisch centrum met alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen met een aanvulling van mode en specialiteitzaken. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van restaurants en kroegjes. Het verenigingsleven is uitgebreid en actief.

Voor uw kinderen zijn er meerdere basisscholen. De middelbare scholen vindt u in een straal van 6 kilometer, in Arnhem en Bemmel. Het openbaarvervoer brengt u in nog geen half uur naar het station in Arnhem en Nijmegen. Dit is een sneldienst. De snelwegen A15 en A12 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Rondom Huissen liggen diverse parken om heerlijk te kunnen wandelen, Park Holthuizen, Immerloo Park en Park Lingezegen. In de wijde omgeving kunt u fietsen in verschillende landelijke gebieden. Zo is er de Betuwe, de Veluwe, de Achterhoek en de Rijks bossen over de grens in Duitsland.

Het is prettig wonen in Huissen, mensen kennen elkaar, groeten elkaar. U kent uw buren, heel belangrijk maar ook heel fijn. Kortom – een prima leefomgeving.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,235
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property (semi-bungalow)
Building type
Resale property
Year of construction
1976
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
153 m²
Other space inside the building
18 m²
Exterior space attached to the building
33 m²
External storage space
3 m²
Plot size
712 m²
Volume in cubic meters
616 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
2 stories
Facilities
Rolldown shutters and flue

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas HR (gas-fired combination boiler from 2020, to rent)

Cadastral data

HUISSEN H 770
Cadastral map
Area
608 m²
Ownership situation
Full ownership
HUISSEN H 3192
Area
104 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage

Garage

Type of garage
Built-in
Capacity
1 car
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Drieslag 14

€ 495,000 k.k.