Beukenstraat 30 5331 GB Kerkdriel

  • Sold under reservation

Hightlighted features

  • Year of construction 1991
  • Living area 121 m²
  • Number of rooms 6
  • Plot size 535 m²

Description

VRIJ EN HEERLIJK WONEN!

Zoek je een mooie vrijstaande woning, semi-bungalow, met serre, een royale garage, een fijne tuin op een rustige en aantrekkelijke locatie? Dan hebben wij de perfecte woning voor u gevonden. Optimale privacy en een verwarmde serre over de volle breedte waarbij je heerlijk van je achtertuin kan genieten. De totale oppervlakte van de woonkamer met serre is 68 m². De royale garage, van 4,7 m breed telt 36 m². De grote ruimte heeft 3 raampartijen aan de tuinzijde en is hierdoor ook geschikt voor een hobby of een aan huisgebonden beroep. Een aanleunwoning is ook realiseerbaar.

Enkele bijzonderheden:
- links vrije ligging met groene speelweide
- woning heeft grote overstek waaronder sfeerverlichting is aangebracht
- brede oprijlaan met verlichting
- nieuwe elektrische, uitgebreide, groepenkast met 4 aardlekschakelaars
- geïsoleerde garage met water en elektra (led verlichting) deur automatisch bedienbaar ook vanuit de woning
- beregeningsinstallatie met ringleiding en puls pomp ideaal om de tuin in de zomer optimaal groen te houden.
- tuinverlichting op sensoren
- woning voorzien van camera installatie
- heerlijke tuin zonder inkijk, serre met verwarming en in de zomer kunnen de wanden van de serre geheel open.

Indeling:
Entree, hal met massief eiken vloerdelen, hard houten trap, meterkast, toilet met fontein, rechts royale slaapkamer van 16 m², badkamer met wastafelmeubel, toilet en douchecabine, links van de hal komt u in de doorzon woonkamer voorzien van gashaard, massief eikenvloerdelen en met schuifpui heeft u toegang naar de serre. Rechts van de woonkamer is een dichte keuken. Keuken is in hoekopstelling met granieten aanrechtblad en voorzien van 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasmachine, koelkast en vriezer rechts van de keuken is portaal met kast en achteringang en vanuit deze ruimte komt u ook in de serre. De vrijstaande garage is rechts in de achtertuin.

Verdieping:
Overloop met venster, inloopkast en 2 slaapkamers waarvan 1 is voorzien van wastafel en 1 voorzien van vaste kasten. De verdiepingsvloer is belegd met laminaat.

omgeving:
Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen.
De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel de grootste is. De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht:
De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk.

Uitgebreide voorzieningen:
Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel) zijn daarnaast sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven. Ook zijn er diverse jaarlijkse activiteiten waar vaak naar toegeleefd wordt zoals de jaarwisseling, carnaval de paardenmarkt in Hedel en de kermis in Kerkdriel.

Werkgelegenheid:
In economisch opzicht mag de Bommelerwaard een rijk gebied heten. De kleinschalige industrie heeft haar aandeel geleverd in de huidige welvaart, een bewijs dat de bewoners tot het nijvere deel van de Nederlandse bevolking behoren. In de tuinbouw overheersen nu de fruitteelt in het oosten en de bloementeelt in het westen van de Bommelerwaard. Diverse bedrijventerreinen voorzien van bedrijfshallen en kantoren zijn te vinden langs de belangrijke verkeersader de A2 o.a. de Wildeman, van Voordepark, De Ooijk en de Waluwe te Zaltbommel, de Geerden in Velddriel en de Kampen in Hedel (op 1 km van de A2 verwijderd).

Volop rust en ruimte:
De streek oefent een grote aantrekkingskracht uit op mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. In de komende jaren zullen enkele honderden nieuwe woningen, verspreid over de verschillende kernen worden gebouwd. Het bruisend centrum van Kerkdriel is nu voorzien van een nieuw overdekt winkelcentrum.

Voor degene die centraal wil wonen en werken in Nederland met veel rust en ruimte in het schitterend rivierengebied is Kerkdriel een absolute aanrader.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 4,091
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1991
Type of roof
Hipped roof
Quality marks
Politiekeurmerk

Surface areas and volume

Areas
Living area
121 m²
Exterior space attached to the building
33 m²
External storage space
35 m²
Plot size
535 m²
Volume in cubic meters
518 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories
Facilities
Skylight, optical fibre, flue and TV via cable

Energy

Provisional energy label
B What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Cadastral data

MAASDRIEL N 2127
Cadastral map
Area
535 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Detached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electrical door, electricity and running water
Insulation
Roof insulation, insulated walls and floor insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Kerkdriel

All of Kerkdriel

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Kerkdriel

All of Kerkdriel

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Beukenstraat 30

€ 495,000 k.k.