Stationsweg 1-04 1251 KC Laren (NH) Laren-Centrum

Hightlighted features

  • 198 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 2,380,000 v.o.n.
Calculate monthly payment
Eyecatcher Een heerlijk hoekappartement gelegen op de verhoogde begane grond

Description

Appartement 4 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de verhoogde begane grond van het pand, uitkijkend over zowel de Stationsweg, de Burg. Van Nispen van Sevenaerstraat en het dorp. Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De zeer ruime woning beschikt over een master slaapkamer met luxueuze badkamer en een dressing room (inloopkast) en een tweede slaapkamer met eigen badkamer, drie toiletten en een prachtige keuken (stelpost). Het appartement beschikt daarnaast over een ruim balkon (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op Zuid/Oost, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de tuin en de Burg.van Nispen van Sevenaerstraat / hertenkamp.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen.

Mochten uw woonwensen anders zijn dan de voorgestelde indeling, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement in te delen op basis van uw specifieke wensen.

LA GARE 12 APPARTEMENTEN MET OPPERVLAKTES VAN 83 M2 TOT EN MET 200 m2.
GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP
La Gare is een bijzonder woonproject. Het nieuwbouwcomplex koppelt historische architectuur aan ultramodern wooncomfort en vormt met zijn twaalf luxueuze appartementen de entree van het schilderachtige Gooise kunstdorp Laren. Het is een mondaine en gezellige plek met tal van culturele, culinaire en shoppingadresjes. Ook wie rust zoekt, komt niets tekort, want Laren baadt tot aan de horizon in het groen. Geen twijfel mogelijk dat La Gare aan het summum van je woonwensen voldoet.

ARCHITECTUUR
MODERNE NOSTALGIE
Friso Woudstra Architecten bouwde een nieuwbouw appartementencomplex met de uitstraling van een historische villa. De klassieke architectuur straalt tijdloosheid uit en ook de keuze voor natuurlijke materialen bevordert de duurzaamheid van het nieuwbouwcomplex. Het nieuwbouwen van historische villa's is dan ook de specialiteit van het Nederlandse architectenbureau. Bovendien combineert het team een groot historisch besef met bijzondere aandacht voor moderne woonwensen.

HISTORISCH
JARENLANG EEN BELANGRIJKE WAARDE IN HET DORP
La Gare is een plek met geschiedenis. Door de opvallende ligging aan de toegangsweg naar het centrum van het dorp, is elk gebouw dat op deze locatie stond altijd een herkenningspunt geweest voor de dorpsbewoners en bezoekers van Laren. Ook La Gare wil deze waardevolle functie op zich nemen en bovendien meerwaarde scheppen door met zijn doordachte architectuur en prachtig aangelegde tuin een absolute aanwinst te zijn voor Laren. Een rijke geschiedenis van hotel en restaurant.

LOCATIE
OP HET KRUISPUNT VAN DORP, STAD EN NATUUR
Wie de snelweg verlaat en Laren binnenrijdt, krijgt La Gare al snel te zien. Het pand straalt een bijzondere grandeur uit die je niet kan missen. La Gare ligt aan de Stationsweg, die je zo naar de gezellige dorpskern van Laren leidt. Winkels, horeca, sport- en ontspanningsfaciliteiten liggen op wandel- of fietsafstand. Naar steden zoals Hilversum, Amsterdam en Utrecht rijd je in niet meer dan een halfuur en via snelle verbindingswegen naar andere Gooise dorpen, zoals Blaricum en Huizen, bereik je het Gooimeer. Water, maar ook bos en heide: La Gare heeft het allemaal.

INTERIEUR
ROYALE APPARTEMENTEN MET DOORDACHTE INDELING
La Gare beschikt over twaalf luxueuze appartementen. Het zijn royale leefruimtes die getuigen van kwaliteit en finesse. En dankzij de hoge plafonds en ramen halen de woonentiteiten volop licht, zuurstof en de omliggende natuur naar binnen. Het uitzicht verveelt nooit: van een canvas gevuld met speelse hertjes over het gezellige dorpsleven tot aan de basiliek. Bovendien krijg je de mogelijkheid om de afwerking zelf te bepalen. In La Gare woon je immers zoals in een hotel: hemels en exclusief. Wakker worden met het gevoel van vakantie.
Qua indeling kunt u zelf bepalen hoe u straks wilt gaan wonen, wel hebben de binnenhuisarchitecten een indeling gemaakt om alvast een idee te geven over hoe uw appartement eruit zou kunnen komen te zien. De 6 grotere appartementen hebben stelposten voor de afbouw (voor o.a. keuken en badkamers) van € 100.000,- en de kleinere appartementen hebben stelposten voor de afbouw (voor o.a. keuken en badkamer) van € 50.000,-.

PARKEREN EN UW EIGEN BERGING IN DE AFGESLOTEN PARKEERKELDER ONDER HET GEBOUW
VEILIG PARKEREN EN MET DE LIFT NAAR UW AUTO EN UW APPARTEMENT
De afgesloten parkeerkelder geeft u de mogelijkheid tot het parkeren in de afgesloten parkeerkelder, alwaar ook u berging zich bevindt. Met de inpandige lift kunt u zowel uw appartement bereiken, alsmede de parkeergarage. De 6 grotere appartementen hebben beschikking over twee parkeerplaatsen en de kleinere appartementen hebben beschikking over één parkeerplaats.

TUIN
IN HARMONIE MET ARCHITECTUUR EN OMGEVING
De nieuw aangelegde tuin van La Gare is een parel met een terras in het groen, open zicht naar het hertenkamp, tuinbeplanting in bossfeer, en ook wintergroene buffers en hoge bomen om de privacy te garanderen. De kelder van het historische pand werd omgevormd tot ondergrondse parking met ruime autostaanplaatsen, privéberging en voldoende plaats om fietsen te stallen. De parkeerplaats ligt makkelijk bereikbaar aan de zijkant van het gebouw, maar wordt wel omzoomd door de tuin zodat deze de omgeving niet verstoort.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 2,380,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 12,020
Listed since
4 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Building type
New property
Year of construction
2021
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
198 m²
Exterior space attached to the building
16 m²
External storage space
13 m²
Volume in cubic meters
675 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and 2 toilets
Number of stories
3 stories
Located at
Ground floor

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

LAREN C 1327
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
LAREN C 2001
Ownership situation
Full ownership
LAREN C 1326
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Underground parking

Parking

Type of parking facilities
Parking garage

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.