• Under option

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven bnr. 6 (Bouwnr. 6) 9351 Leek Centrum Leek en omgeving

Hightlighted features

  • 149 m² living area
  • 525 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map
€ 475,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Zie jij jezelf al wonen in één van de vrijstaande woningen aan de Bostulp of Hyacint in De Hoven? Dan is dit je kans!
Alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier zijn op te vragen bij de verkopende makelaars. Je kunt het inschrijfformulier tot maandag 1 maart 2021 inleveren. De loting zal plaatsvinden op dinsdag 2 maart 2021.

In de nieuwbouwwijk Oostindie, deel De Hoven in Leek, dichtbij de stad Groningen, starten we met de verkoop van verschillende vrijstaande woningen op 6 ruime kavels variërend van 525m2 tot 670m2. Hier koop je een kavel mét woning. In de Hoven woon je vrijstaand en comfortabel in je nieuwe woning, heerlijk rustig omgeven door water en groen. Per kavel kun je kiezen uit meerdere woningtypen. Op deze locatie kun je al jouw woonwensen in vervulling laten gaan. De woningen zijn super compleet en hebben een hoogwaardige afwerking.

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning? En droom je van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Wil je graag mee denken over het ontwerp van je eigen woning?
Wij helpen je graag om deze droom te realiseren in Leek! Je kiest samen met de makelaar eerst een kavel en daarna je favoriete woning. De mogelijkheden van jouw gekozen woning worden globaal doorgenomen. Met de adviseur van Brummelhuis kun je daarna de indeling van de woning ontwerpen.

De woningtypes 1, 2 en 4 zijn te realiseren op de bouwnummers 1 en 6

Woningtype 1 is een vrijstaande woning met een ongelijke kap die past in het Drentse karakter van dit gedeelte van De Hoven. Op de begane grond is een ruime woonkamer en eetkamer met openslaande tuindeuren. Parkeren is mogelijk op eigen erf. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid voor een ligbad. De 2e verdieping is ruim en vrij in te delen.

Woningtype 2 is een levensloop geschikte woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit is een ideale woning als de kinderen (binnen afzienbare tijd) het huis uit zijn! De slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en heeft een aangrenzende badkamer. Op de 1e verdieping is een 2e ruime badkamer. In totaal zijn er 4 (slaap)kamers.

Woningtype 4 is een ruime vrijstaande woning met de keuken aan de straatzijde van de woning. De woonkamer is ruim een heeft openslaande tuindeuren. De berging is ruim en parkeren kan op eigen erf. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid voor een ligbad. De 2e verdieping is vrij in te delen.

De Hoven ligt in nieuwbouwwijk Oostindie, een ruime en waterrijke woonwijk in het zuiden van Leek. Het gebied De Hoven heeft een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. Bovendien is De Hoven zeer ruim van opzet en hebben alle kavels extra grote tuinen.

In de nieuwbouwwijk Oostindie zijn basisscholen, kinderopvang en een peuterspeelzaal aanwezig. Ook zijn er verschillende parken en speelterreinen voor alle leeftijden in Oostindie. Winkels, voortgezet onderwijs en overige sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Voor winkelplezier en uitgebreide uitgaansmogelijkheden kun je natuurlijk terecht in het nabijgelegen Groningen, waar van alles mogelijk is. Hier ben je extra snel door de snelle busverbinding Q-link lijn 3.

- Kies je kavel, kies je woning;
- Diverse woningtypes mogelijk;
- Kavels van 525m tot 670m2;
- Woonoppervlaktes van 149m2 tot 215m2;
- Zorgeloos uw eigen woning (laten) bouwen.

Wil je niks missen en op de hoogte blijven? Neem dan contact op met een van de verkopende kantoren of schrijf je in! We houden je graag op de hoogte.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 475,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,188
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Desirable residence/villa, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2022
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
149 m²
Plot size
525 m²
Volume in cubic meters
594 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Mechanical ventilation, TV via cable and solar panels

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.