• Sold under reservation

Tjerk Hiddesstraat 72 8921 NS Leeuwarden Cambuursterpad

Hightlighted features

  • 140 m² living area
  • 110 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Stijlvol wonen in een goed onderhouden karakteristiek woonhuis op fietsafstand van de binnenstad van Leeuwarden. Het Woonhuis is voorzien van een ruime garage/werkplaats op de begane grond, welke voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Ruime woonkamer met halfopen keuken en openslaande deuren welke toegang bieden tot het zonnige dakterras op het zuidwesten. Vele voorzieningen zoals winkels, scholen en het centrum van Leeuwarden, bevinden zich op loopafstand/fietsafstand.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en entree tot de garage/werkplaats. Trapopgang welke toegang biedt tot het woonhuis.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de woonkamer, werkkamer en toilet. Ruime woonkamer met openhaard en hardhouten vloer de woonkamer is voorzien van een airco unit. Nette halfopen keuken, bijkeuken met cv, wasmachine opstelling en toegang tot het dakterras.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers een slaapkamer voorzien van airco unit, en luxe badkamer, twee slaapkamers voorzien van inbouwkasten. Ruime badkamer voorzien van inloop douche luxe ligbad en badmeubel.

Algemeen:
- zeer ruime garage/werkplaats
- dakterras op het zuidwesten
- uniek woonhuis nabij het centrum van Leeuwarden
- ruime woonkamer
- 110m2 eigen grond
- winkelcentra/voorzieningen Cambuurplein op loop/fietsafstand
- karakteristiek woonhuis

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. House Rent Leeuwarden staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 385,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,750
Listed since
5 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available immediately

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1927

Surface areas and volume

Areas
Living area
140 m²
Plot size
110 m²
Volume in cubic meters
690 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 separate toilets
Number of stories
2 stories

Energy

Provisional energy label
F What does this mean?

Cadastral data

LEEUWARDEN G 15398
Cadastral map
Area
110 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Roof terrace present

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Tjerk Hiddesstraat 72

€ 385,000 k.k.