Mangoweg 173 2321 HZ Leiden Cronestein

Hightlighted features

  • 210 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 748,071 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Over de woning
U bekijkt nu een woning in de categorie ‘’Atelier’’. De atelierwoning geeft u de mogelijkheid om te wonen en werken op dezelfde locatie. Ideaal voor kleine bedrijven of start-ups. Deze woning heeft de bestemming ‘’aan huis gebonden beroepen’’. De werkruimte is voorzien van een eigen entree op de begane grond. Tevens beschikt de werkruimte over een toilet en pantry.

** LET OP **
Er gelden voor deze atelierwoning twee prijzen:
Koopprijs v.o.n. € 415.371,-
Koopprijs werkwoning excl. BTW € 332.700,-

Begin 2020 is De Raad Bouw gestart met de bouw van 374 appartementen op het voormalig veilingterrein aan de Lammenschansweg in Leiden. De eerste fase, bestaande uit 133 appartementen, is nu in verkoop en wordt in 2022 opgeleverd. Wie kiest voor De Ananas, weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Wonen en werken op dezelfde locatie, ideaal voor kleine bedrijven of start-ups. In de Ananas komen in totaal dertien atelierwoningen met de bestemming ‘aan huis gebonden beroepen’. Hier wordt een goed bereikbare en zichtbare bedrijfslocatie gecombineerd met comfortabel wonen. De werkruimtes op de begane grond hebben een eigen entree. De woning is zowel bereikbaar via een aparte toegang als binnendoor vanuit de bedrijfsruimte. Geen enkele bedrijfswoning in De Ananas is hetzelfde. Diverse oppervlakten zijn beschikbaar en er is keuze uit woningen met een of twee slaapkamers. Het uitgangspunt is lekker wonen, met woonkamers en slaapkamers van goed formaat, een moderne badkamer met luxe sanitair en een fijne loggia die kan worden afgesloten met glazen panelen. Ook de bedrijfsruimte beschikt over toilet en pantry.

Omgeving
De Ananas komt aan de zuidoostrand van Leiden. U bent op de fiets met een minuut of vijf in het bruisende, historische centrum van Leiden om daar heerlijk te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Tegelijkertijd bent u in een prachtig park net buiten de stad, op drie minuten lopen! Of ga naar het strand van Katwijk, of ga fietsen in het Groene Hart.

Op maar een paar minuten lopen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Of een rondje met de hond te wandelen. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn!

Waarom De Ananas?
De Ananas is als naam op zijn zachtst gezegd bijzonder. Maar wel bewust zo gekozen. De Ananas staat internationaal symbool voor gastvrijheid. Het vindt zijn oorsprong in het Caribisch gebied, waar mensen een ananas voor hun huis neerzetten om gasten te verwelkomen. Via de kolonisatie is de ananas naar de Westerse wereld gekomen, waar stenen exemplaren van deze tropische vrucht op landhuizen werden bevestigd. Met hetzelfde doel: gasten welkom heten.

En dat past uitstekend bij de stad Leiden. Waar vele nationaliteiten naast elkaar leven en werken. Waar internationals zorgen voor de status van Leiden als kennisstad. Waar mensen van elkaar leren en waar culturen elkaar versterken.

Faciliteiten
Met De Ananas haalt Leiden een nieuwe manier van wonen binnen die je vindt in de metropolen van de wereld. Groots, luxueus en bruisend. In de Ananas komen twee horeca faciliteiten. In de ‘’bubbel-bar’’ kan je dagelijks terecht voor drankjes, hapjes en het doen van je was. State-of-the-art wasmachines en drogers zorgen ervoor dat jij deze apparaten niet in je appartement nodig hebt. Daarnaast biedt deze ruimte je nog meer gemak met diensten zoals het aannemen van je pakketjes. Daarnaast beschikt het gebouw over een enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat midden in de stad!

*Op dit moment zijn de genoemde servicekosten een raming. De exacte kosten kunnen op dit moment nog niet berekend worden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 748,071 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,562
Service charges
€ 231 per month
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type apartment
Ground-floor + upstairs apartment
Building type
New property
Year of construction
2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
210 m²
Volume in cubic meters
588 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (2 bedrooms)
Number of stories
2 stories
Located at
Ground floor

Energy

Energy label
Not available
Heating
Complete floor heating
Hot water
Geothermal heating

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Mangoweg 173

€ 748,071 v.o.n.