Van Coehoornstraat 36 4921 TD Made Made

Hightlighted features

  • 100 m² living area
  • 235 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Ben je op zoek naar een betaalbare woning? Dan is deze kluswoning wellicht iets voor jou. Deze tussenwoning is gelegen in een woonwijk op een goede bereikbaarheid vanaf de snelweg. Deze woning is om op te knappen, is al uitgebouwd en heeft een voor- en achtertuin, achterom en berging.

Perceeloppervlakte: 235 m²
Woonoppervlakte: 100 m²
Externe bergruimte: 16 m²
Overige inpandige ruimte: 18 m²
Inhoud: 453 m³
Bouwjaar: 1968

KENMERKEN:
- Rolluiken begane grond
- Uitgebouwd
- KLUSWONING
- Energielabel C

BEGANE GROND
Entree met toegang tot toilet, woonkamer en keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met eiken keukenblok en biedt toegang tot de achtertuin.

1E VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot 3 slaapkamers en badkamer.
De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel.

ZOLDER
Open zolderruimte met opstelling voor de c.v.-ketel.

TUIN
Achtertuin moet opnieuw worden aangelegd. Voortuin is voorzien van straatwerk en een verhoogde plantenborder.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

AS IS WHERE IS
Omdat dit een kluswoning is zal in de koopovereenkomst een 'as is where is 'clausule worden opgenomen:
" Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is en dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt. "

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2021 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 259,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,590
Original asking price
€ 269,000 kosten koper
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1968
Specific
Renovation project
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
100 m²
Other space inside the building
18 m²
External storage space
16 m²
Plot size
235 m²
Volume in cubic meters
453 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler)

Cadastral data

MADE EN DRIMMELEN R 861
Cadastral map
Area
235 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
189 m² (30 meter deep and 6,3 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Van Coehoornstraat 36

€ 259,000 k.k.