• Under offer

Lijsterhof 66 4921 VT Made

Hightlighted features

  • 134 m² living area
  • 132 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Deze ruime eengezinswoning is gelegen aan het einde van een woonerf, in een kindvriendelijke en groene wijk. De woning beschikt onder andere over 5 (slaap)kamers, een luxe badkamer en een eigen parkeerplaats. Op geringe loopafstand zijn er diverse speeltuinen, sportvelden, scholen en een openluchtzwembad te vinden.

Indeling
Begane grond:
U stapt binnen in de hal, waar zich ook de wc en meterkast bevinden. Vanuit de hal komt u in de ruime, halfopen keuken met inbouwapparatuur. De riante woonkamer van 34m2 heeft een aanbouw over de volle breedte, waardoor er een mooie, open ruimte is ontstaan. De openslaande deuren en grote ramen zorgen voor veel lichtinval in huis. De volledige benedenverdieping beschikt over een lichte tegelvloer en is voorzien van vloerverwarming. Middels de open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een berging van ca. 10m2 met daarin een vlonder (7m2) voor nog meer bergruimte.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers (9, 11 en 13m2) en een luxe badkamer. Deze ruime badkamer van maar liefst 10m2 is van alle gemakken voorzien. Dubbele wastafel, toilet, grote inloopdouche en om het compleet te maken een 1-2 persoons whirlpool om heerlijk in te kunnen ontspannen.
Via een deur op de overloop bereikt u de zolderverdieping.

Tweede verdieping:
Op zolder vindt u de vierde en vijfde (slaap)kamer, waarbij de achterste kamer bereikbaar is via de voorste. Beide kamers zijn zeer ruim doordat de woning aan zowel de voor- als achterzijde beschikt over een moderne kunststof dakkapel. Beide dakkapellen zijn voorzien van 2 draai-kiep ramen, rolluiken en inzethorren. De dakkapel aan de voorzijde is ook voorzien van airco. Kortom, een prima plek voor bijvoorbeeld een grote (slaap)kamer en een rustig kantoor of hobbyruimte. Op de zolder treft u ook een netjes weggewerkte CV ketel (2017) aan. Daarnaast zijn er aansluitingen voor het plaatsen van een wasmachine.

Tuin:
De tuin bevindt zich op het zuidwesten, waardoor u heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Wanneer u liever in de schaduw zit, is dit eenvoudig te realiseren door het grote zonnescherm over de volledige breedte van de woning. Door de mooie tegels en hoge kwaliteit kunstgras is de tuin onderhoudsarm. In de tuin bevindt zich de tweede berging, die voldoende plaats biedt aan alle tuinbenodigdheden. Middels de poort kunt u de tuin ook via achterom bereiken.

De eigenaren hebben de afgelopen jaren diverse zaken aan de woning verbeterd. Zo zijn de gevels van de woning in 2018 gestraald, gevoegd en geïmpregneerd en zijn de boeiboorden aan de voorzijde van de woning voorzien van trespa platen (2018), waardoor de woning een frisse uitstraling heeft. De elektrische installatie is geheel vervangen (10 schakelautomaten, 2x 380v en 3 aardlekschakelaars) en de wc op de begane grond is vernieuwd met hoogwaardige materialen. Daarnaast is de tuin in 2015 opnieuw (onderhoudsarm) aangelegd en in 2017 is de CV ketel vervangen door een Valliant EcoTec VHR CW5 ketel.

Al met al een zeer ruime gezinswoning die zeker een bezichtiging waard is.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 288,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 2,149
Listed since
3 months
Status
Under offer
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1977
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
134 m²
External storage space
15 m²
Plot size
132 m²
Volume in cubic meters
390 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Air conditioning, outdoor awning, rolldown shutters and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler
CH boiler
Vaillant EcoTec CW5 (gas-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

MADE EN DRIMMELEN S 2264
Cadastral map
Area
132 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
46 m² (9,25 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Made

All of Made

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Made

All of Made

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Lijsterhof 66

€ 288,000 k.k.