• Sold under reservation

Elegant (Bouwnr. 75) 3271 SE Mijnsheerenland Mijnsheerenland Woonkern

Hightlighted features

  • 176 m² living area
  • 4 bedrooms
Map
€ 595,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Een prachtige locatie in Mijnsheerenland!
Aan de rand van Mijnsheerenland, aan de Raadhuislaan, wordt plaats gemaakt voor woningen. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving.

DE WONING
De 2-onder-1-kapwoning is een zeer riante woning die alles biedt wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen leven. Deze zeer brede woning zorgt ervoor dat je aan de slag kunt met speelse indelingen. Met een schitterende open keuken aan de voorzijde en de zeer riante woonkamer aan de achterzijde. De woning is 7,56 meter breed en 10,76 meter diep en heeft een woonoppervlakte van circa 176 m². Op de eerste verdieping is ruimte voor vier slaapkamers, een badkamer en een separaat tweede toilet. De tweede verdieping kun je geheel naar eigen wens indelen. Deze woning heeft een brede voor- en zijtuin én een diepe achtertuin, met een ruime aangebouwde berging. Op eigen terrein is plaats voor twee auto’s.

OMGEVING
Vervelen is niet nodig in Mijnsheerenland want er zijn genoeg voorzieningen, zoals bijvoorbeeld;
Algemene voorzieningen: Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kun je bijvoorbeeld terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.

Onderwijs: Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen, die ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum, welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is.

Sportverenigingen en andere verenigingen: Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoeksche Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting. Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.

Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is ook een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima vertoeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 595,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 3,381
Listed since
6+ months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
New property
Year of construction
After 2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
176 m²
Other space inside the building
21 m²
Volume in cubic meters
715 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
2 stories and a attic

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?

Exterior space

Garden
Back garden, front garden and side garden

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Elegant (Bouwnr. 75)

€ 595,000 v.o.n.