• Sold under reservation

Jacob van Ettenstraat 4 3271 XP Mijnsheerenland Mijnsheerenland Woonkern

Hightlighted features

  • 349 m² living area
  • 5,695 m² plot size
  • 6 bedrooms
Map
€ 1,800,000 k.k.
Calculate monthly payment

Description

COMPROMISLOOS
Bij de bouw van deze villa met zwembad in 2010 was compromisloos wonen en heerlijk genieten het uitgangspunt. Dat heeft zich vertaald in een subliem gebouwd en comfortabel uitgevoerd woonhuis waarvan er slechts zelden een op de markt komt. Nu dus!

WAT
Verdeeld over 3 verdiepingen en maar liefst 349m2 woonoppervlak en 1.600m3 bruto inhoud zijn er 6 slaapkamers aanwezig, 4 badkamers, een riante woonkamer met sfeervolle open haard, grote luxe open woonkeuken, fijne eetkamer, praktische bijkeuken, grote dubbele garage met dubbele elektrische roldeur, 5 toiletten, 3 urinoirs, 2 inloopkasten, 2 kastenwanden, een wijnkelder met capaciteit van 2.300 flessen, veel bergruimte, een fraai aangelegde privacy biedende tuin rondom (achterzijde circa 50 meter diep op het westen), comfortabele terrasoverkapping met heaters en lichtkoepels, parkeerruimte voor meerdere auto’s (stuk of 8) op eigen terrein en oh ja, een heerlijk verkoelend (of verwarmd) Starline zwembad van 11 x 4 x 1,5 meter met (jetstream) en een jacuzzi.

HART
De riante open woonkeuken is voor de huidige bewoners het hart van het huis. Ongeveer 5 meter werk- en kookeiland is voorzien van alle denkbare luxe zoals een inductie kookplaat, dubbele teppanyaki plaat, stoomoven, combi-oven, wijnkoeler, ingebouwd koffiezetapparaat, vaatwasser, Amerikaanse koelkast, Quooker, enzovoort. Er is slechts gebruik gemaakt van de allerbeste merken als Gaggenau, Miele en BORA en er is ruimte in overvloed om fijn te koken en heerlijk te borrelen met zicht op de woonkamer, de eetkamer en de achtergelegen parkachtige tuin met zwembad.

HOE
Er is op niets bezuinigd. Dat resulteert bijvoorbeeld in het gebruik van veel Belgisch hardsteen, getrommeld eiken, glad gestuukte wanden en plafonds, véél (dimbare) inbouwspots, hardstenen dorpels en waterslagen, gietvloer, een deels gefundeerd terras, plissé hordeuren en veel vaste kast- en bergruimte.

TECHNIEK
Nagenoeg alles is via domotica en iPad aanstuurbaar zoals verwarming (via afzonderlijke cv-ketel), pomp en roldek van het zwembad, dimbare verlichting, muziek (veel bekabelde speakers op de woonverdieping zowel binnen als buiten), enzovoort. Daarnaast is de gehele woning voorzien van comfortabele vloerverwarming en vloerkoeling in combinatie met een warmtepomp. Verder is er een alarmsysteem, opstelplaats voor 2 wasmachines, 2 wasdrogers en 2 vaatwassers, beregeningsinstallatie voor de tuin, centraal stofzuigersysteem, stoomcabine, en tv-aansluiting buiten voor mooie voetbalavonden onder de terrasoverkapping.

HOFFELIJK MIJNSHEERENLAND
Deze klassiek ogende villa is prachtig vrij gelegen op een royaal perceel van 2.035m2 eigen grond direct grenzend aan een landelijk aangelegd privéterrein (mandeligheid) van 3.660m2 dat gedeeld wordt met totaal 4 villa’s en ziet op een gezamenlijke toegangsweg inclusief geluidswal, waterpartij en groenstrook en geheel omringd is door water. De woorden rust, vrijheid en veiligheid zijn kenmerkend voor deze unieke plek aan de rand van het hoffelijke Mijnsheerenland. Toch is de A29 richting Rotterdam met een paar minuten aan te rijden.

ZELF ERVAREN
Compromisloos wonen en heerlijk genieten is met diverse pennen te beschrijven, maar je weet het pas als je het zelf ervaart. Een vrijblijvende bezichtiging lijkt dan ook een goed vertrekpunt om je interesse naar aanleiding van de prachtige foto’s te voeden. Wij zullen in ieder geval de tijd nemen je alles rustig te laten zien. De indeling en de afmetingen laten zich het makkelijkst uitleggen aan de hand van bijgevoegde plattegronden en daar verwijzen we dan ook graag naar. Voel je vrij een bezichtiging met ons in te plannen.

HOEKSCHE WAARD
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners verspreid over 5 gemeenten. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

MIJNSHEERENLAND
Het ‘Haagje van de Hoeksche Waard’ is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, die in de volksmond ‘Binnenmaas’ wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager, de bakkerij en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord ‘de Binnenmaas’ dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij en Restaurant Brasserie Binnenmaas. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.

ENTHOUSIAST?
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

EIGEN NVM MAKELAAR
Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

TOT SLOT
Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,800,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,158
Listed since
3 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
2010
Specific
Double occupancy possible
Type of roof
Combination roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
349 m²
Other space inside the building
84 m²
Exterior space attached to the building
40 m²
Plot size
5,695 m²
Volume in cubic meters
1,599 m³

Layout

Number of rooms
8 rooms (6 bedrooms)
Number of bath rooms
4 bathrooms and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Steam cabin, bath, shower and 4 toilets
Number of stories
3 stories
Facilities
Smart home, jacuzzi, mechanical ventilation, steam cabin and swimming pool

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Heat pump
Hot water
Central facility

Cadastral data

MIJNSHEERENLAND D 2643
Cadastral map
Area
2.035 m²
Ownership situation
Full ownership
MIJNSHEERENLAND D 2646
Area
3.660 m²
Ownership situation
Held in common ownership

Exterior space

Location
Sheltered location, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
2 cars
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Jacob van Ettenstraat 4

€ 1,800,000 k.k.