Everocken 29 3271 AD Mijnsheerenland Mijnsheerenland Woonkern

Hightlighted features

  • 157 m² living area
  • 830 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
Eyecatcher Comfortabel gelijkvloers wonen in een goed verzorgde bungalow.

Description

Comfortabel gelijkvloers wonen in een goed verzorgde en onder architectuur gebouwde bungalow met 4 slaapkamers, 2 garages en heerlijke tuin op een rustig gelegen perceel eigen grond van maar liefst 830m2. Op eigen terrein kun je met gemak meerdere auto’s parkeren.

De ligging aan de Everocken is rustig. De gehele achtergevel van de woning is van glas waardoor de woning heerlijk licht is. Tegelijkertijd verbindt het vele glas de woonkamer en woonkeuken op een prettige manier met de tuin die bovendien ook nog eens op het zonnige zuiden is gelegen.

De woning heeft 2 garages. De ene is inpandig maar liefst 15m lang en deels geïsoleerd. De andere garage heeft de gebruikelijke afmetingen. Genoeg ruimte dus voor een oldtimer, hobby’s en de fietsen. De 12 zonnepanelen uit 2021 drukken de energierekening.

---------- INDELING ----------

WONING
Aan de zuidzijde van de woning zijn de woonkamer en woonkeuken gesitueerd. In het hart van de woning liggen de ruime entree met toilet en cv-ruimte/wasruimte alsmede de lange gang die toegang geeft tot de 4 slaapkamers (1 in gebruik als kastenkamer) en de badkamer die aan de koele noordelijke zijde (voorzijde) van de woning zijn gelegen.

De riante overstek aan de achterzijde van de woning zorgt ervoor dat de zon in de zomer niet vol in de woonkamer en woonkeuken schijnt. Het deels schuine dak zorgt voor een speelse ruimtebeleving, maar vooral ook voor een prettige lichtinval door de extra ramen in de dakconstructie.

De woonkamer is voorzien van een mooie jatoba parketvloer, open haard, schuifpui en diverse spots. De woonkeuken is uitgevoerd met een marmer composiet vloer en moderne keuken voorzien van alle gemakken met bamboe kasten en wit blad.

Ook de entree van de woning en de lange gang zijn uitgevoerd met een marmer composiet vloer. De badkamer is te betreden via 2 deuren en voorzien van een douchecabine, moderne wastafel met dubbele kraan, toilet en klein ligbad. In de entree is in de nok van het dak nog een extra bergruimte gecreëerd.

TUIN
Heerlijk perceel van 830m2 eigen grond waarop de woning prettig gesitueerd is. Ruime voortuin, met genoeg plek voor de auto’s, maar vooral ook een ruime en goed verzorgde achtertuin met veel zon, veel groen en veel privacy.

GARAGE
Aan de zuidwestelijke zijde van het perceel is de losse garage gesitueerd. Hier is de mogelijkheid om enkele auto’s of bijvoorbeeld een camper of caravan uit het zicht en achter een schuifhek te plaatsen. De grote garage loopt achter het huis langs de oostelijke grens van het perceel en is een aantal jaren geleden verdubbeld in lengte. Dat gedeelte is toen ook geïsoleerd en de gehele garage is voorzien van een mooie vloeistofdichte vloer.

---------- AFMETINGEN ---------

Bekijk voor de afmetingen bijgevoegde plattegronden.

---------- ALGEMEEN ----------

- Bouwjaar: 1969
- Woonoppervlakte: 157m2
- Perceelgrootte: 830m2
- Eigen grond
- Energielabel C
- Oplevering in overleg

---------- BIJZONDERHEDEN ----------

- 12 zonnepanelen geplaatst in 2021.
- De woning wordt verwarmd door een Remeha Avanta cv-ketel uit 2009.
- De elektrische installatie is voorzien van 8 groepen en 2x aardlek.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen, op een deel van de garage na.
- In 2019 is dubbele beglazing vernieuwd in de hal, de ramen in de dakconstructie en de grote slaapkamer.
- De gehele achtergevel is in 2016 vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing.
- Volledige bitumen dakbedekking woonhuis vernieuwd in 2018.
- Nagenoeg de gehele woning is voorzien van glad gestuukte wanden.
- Op ons kantoor is een rapport aanwezig over de begane grondvloer. Die is begin 2022 netjes geïnspecteerd.
- Het dak van de kleine garage is waarschijnlijk asbesthoudend.
- Bij een eventuele aankoop verklaart koper zich akkoord dat ondertekening van de koopovereenkomst digitaal plaatsvindt (met iDIN identificatie) door gebruikmaking van het platform van De koopovereenkomst wordt opgesteld conform het meest recente model dat is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis en aangevuld met enkele aanvullende artikelen waaronder (maar niet uitsluitend) een ouderdoms-clausule, een clausule over de Meetinstructie en een clausule over de onderzoeksplicht van koper.

---------- HOEKSCHE WAARD ----------

De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare, telt ruim 80.000 inwoners en is sinds 2019 samengevoegd in 1 gelijknamige gemeente. Door de status van “Nationaal Landschap” is haar open en landelijk karakter op de lange termijn verzekerd en door de versterking van natuurwaarden zal het er altijd goed wonen blijven.

--------- MIJNSHEERENLAND -----------

Het ‘Haagje van de Hoeksche Waard’ is een fraai groen dorp met nog geen 5.000 inwoners en is direct gelegen aan de Binnenbedijkte Maas, die in de volksmond ‘Binnenmaas’ wordt genoemd. Het dorp kenmerkt zich door de ruime opzet, het gevarieerde aanbod van woningen en de vele recreatiemogelijkheden. Zo is er direct aan de prachtige Binnenmaas een mooi groen wandelpark met zwemstrand, tenniscomplex en watersportvereniging met eigen jachthaven. In de zomer is het hier heerlijk ontspannen en zijn veel inwoners van Mijnsheerenland hier dagelijks te vinden. Vanzelfsprekend heeft het dorp een leuke hockey- en voetbalvereniging en is het voorzien van goede scholen en kinderdagopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Plusmarkt, de slager, de bakkerij en de drogist.

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt recreatieoord ‘de Binnenmaas’ dat regionale bekendheid geniet met allerlei attracties waaronder het openluchtzwembad, de kinderboerderij en Restaurant Brasserie Binnenmaas. De uitvalswegen en het openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid van Mijnsheerenland. Zo brengt de bus je in 20 minuten naar Rotterdam Zuidplein en met de auto is dat zelfs nog sneller. Het is fijn wonen in Mijnsheerenland. Met de rust, de veiligheid, de ruimte en de natuur van een dorp en de nabijheid van een grote stad.

---------- ENTHOUSIAST? ----------

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Dat is mogelijk tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en op zaterdag. Bekijk onze website voor extra informatie over ons kantoor.

---------- EIGEN NVM MAKELAAR ----------

Vrieling Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

---------- TOT SLOT ----------

Deze presentatie is met zorg samengesteld, onder andere (maar niet uitsluitend) aan de hand van de door opdrachtgever (verkoper/verhuurder) aan makelaar verstrekte gegevens en tekeningen. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever (verkoper/verhuurder) geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins -dan wel de gevolgen daarvan- van de in deze presentatie verstrekte informatie of elke andere aan de (kandidaat) koper of huurder (of andere belanghebbende) verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn daarnaast slechts indicatief. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m.b.t. het te koop (of te huur) aangeboden object vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze (makelaar) aandacht te brengen.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
DÉ MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 865,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 5,510
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Bungalow, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1969
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
157 m²
External storage space
66 m²
Plot size
830 m²
Volume in cubic meters
494 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Facilities
Solar panels

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing and partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Remeha Avanta (gas-fired combination boiler from 2009, in ownership)

Cadastral data

MIJNSHEERENLAND D 477
Cadastral map
Area
830 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location and in residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
315 m² (17,5 meter deep and 18 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Garage

Type of garage
Attached brick garage and detached brick garage
Capacity
3 cars
Facilities
Electricity
Insulation
Partly double glazed

Parking

Type of parking facilities
Parking on gated property, parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Everocken 29

€ 865,000 k.k.