Groenendijk 2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 940,000 v.o.n. Calculate monthly payment

Hightlighted features

  • Year of construction 2020
  • Living area 168 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 471 m²

Description

Vrijstaande, luxe woning ( welke nog gerealiseerd dient te worden) gelegen aan fraai natuurgebied!

Deze aanbieding betreft kavel 4 van het project IJsselmaere inclusief vrijstaande villa, type dijkwoning 3. De beelden van de woning zijn een artist impression. Deze moderne, transparante woning geeft een verwijzing naar de agrarische bebouwing aan de dijk. De woonkamer en eetkeuken zijn qua situering uitwisselbaar. Gevels van lichtgekleurd metselwerk, met zink omkaderde accenten en een verhoogd zadeldak met naturel riet en riante overstekken. Grote glaspuien en een frans balkon aan de dijkzijde garanderen licht, zicht en levendigheid. Deze woning heeft vloerverwarming als hoofdverwarming, een lucht/waterwarmtepomp, degelijk sanitair met bijbehorend tegelwerk en uiteraard hoogwaardig afgewerkt.

De aangeboden woning is slechts één van de vele mogelijkheden op dit kavel. Dit kavel is namelijk een zelfbouwkavel waar u zelf samen met uw eigen architect naar keuze aan de slag kan. Maximale vrijheid dus. Uiteraard dient u wel te voldoen aan de bepalingen die door gemeente zijn gesteld. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neemt u gerust alvast een kijkje op de projectwebsite van IJsselmaere waar meer informatie te vinden is zoals het kavelpaspoort en het beeldkwaliteitsplan. Mocht u het niet zien zitten of simpelweg de tijd niet hebben om uw eigen woning te ontwerpen dan hebben wij u alvast op weg geholpen door diverse fraaie villa's te laten ontwerpen die op dit kavel geplaatst kunnen worden. Ook deze kunt u vinden op de projectwebsite. Kort samengevat, de keuze is aan u!

Hieronder treft u algemene informatie aan inzake de ligging, de nog beschikbare kavels van IJsselmaere en de mogelijkheden op de kavels.

Wonen in IJsselmaere
Op een prachtig stuk hooggelegen land tussen dijk en rivier verrijst IJsselmaere: een exclusief woonensemble aan de Hollandsche IJssel. Hier bouwt u op een zeer ruime, vrije kavel uw droomvilla tussen twee werelden; het bruisende stadsleven en de rust en ruimte van een natuurgebied.

IJsselmaere telt 24 vrije kavels, waarvan zeven direct aan het water. Op de plek waar vroeger het slib werd gewonnen voor de productie van ambachtelijke ijsselstenen, bouwt u nu het huis van uw dromen. Geheel in stijl met het historische en landelijke karakter van het gebied, zijn de mogelijkheden talrijk.

De 24 kavels voor zelfbouw zijn gesitueerd tussen de Hollandsche IJssel en de Groenendijk. Er wordt een onderscheid gemaakt in Polderkavels (1 t/m 10), Erfkavels (11 t/m 17) en IJsselkavels (18 t/m 24). Deze variëren in grootte vanaf 369 m² tot en met 968 m².

Realiseer uw droomvilla
Houdt u van klassiek, landelijk, jaren dertig of juist een meer moderne woonstijl? In IJsselmaere kan het allemaal, zolang uw ontwerp maar voldoet aan de architectuur van het Hollandse huis. In IJsselmaere bent u vrij om zelf uw droomvilla te laten realiseren. Om u op weg te helpen is Heijmans een samenwerking aangegaan met Bouwbedrijf van Leent. De specialisten van dit zeer gerenommeerde bouwbedrijf staan voor u klaar om uw unieke droomvilla te realiseren. Zij kennen de omgeving, weten aan welke eisen de woning moeten voldoen en zijn meester in het vertalen van uw woonwensen naar de bouwstijl die bij u past.

Speciaal voor IJsselmaere heeft Bouwbedrijf Van Leent in samenwerking met Wubben.Chan Architecten een aantal woningen ontworpen die op elke gewenste kavel kunnen worden gebouwd; of u nu kiest voor een plek aan de dijk, aan het erf binnenin of aan de Hollandsche IJssel. U hoeft alleen nog maar de finishing touch aan te brengen. Of u nu kiest voor een bestaand ontwerp of geheel zelfstandig bouwen ( u bent niet verplicht om te bouwen met Van Leent), nergens woont u zo mooi als in IJsselmaere.

Natuur, rust en ruimte
Het water kabbelt, een plezierjacht vaart gemoedelijk voorbij, de wind ruist door de bomen en een zwerm watervogels trekt langs de helderblauwe hemel. Nergens is het zo ontspannen wonen als aan het water. Gelegen aan de Hollandsche IJssel, op steenworp afstand van Rotterdam, geniet u in IJsselmaere optimaal van de natuur, rust en ruimte.

Unieke ligging
IJsselmaere is gelegen in Ver Hitland (Nieuwerkerk aan den IJssel), een royaal natuurgebied tussen de Hollandsche IJssel en de ’s-Gravenweg. Met een zeer gevarieerd landschap van water, bos, moeras en weilanden is het hier prachtig recreëren. Ver Hitland is dan ook zeer geliefd bij natuurminnende wandelaars en buitensporters; vanwege de veelzijdigheid van het gebied en de unieke ligging.

Realiseer uw droomvilla
Of u nu kiest voor een kavel aan de dijk, aan het centraal gelegen erf of aan de Hollandsche IJssel, nergens woont u zo mooi als in IJsselmaere. In IJsselmaere bouwt u ook nog eens uw droomvilla geheel volgens uw woonwensen. U bent vrij in het kiezen van een architect, aannemer en natuurlijk in het kiezen van de woonstijl die bij u past. Hoofdtoon is het Hollandse (dijk)huis. Deze architectuur is toepasbaar in de verschillende woonstijlen, in IJsselmaere staat alles.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie dit slechts ter algemene oriëntatie en betreft geen onherroepelijk aanbod.
*Alle vermelden prijzen zijn excl. bijkomende kosten als architecten- en constructeurshonorarium, Bouwbesluittoetsing, EPN-berekening, leges omgevingsvergunning, bouwbegeleiding, grond- en bouwrente
* Heeft u vragen of wenst u een gesprek? Neem contact met ons op.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 940,000 v.o.n.
Asking price per m²
info
€ 5,595
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
New property
Year of construction
2020
Type of roof
Gable roof covered with cane

Surface areas and volume

Areas
Living area
168 m²
Other space inside the building
69 m²
Plot size
471 m²
Volume in cubic meters
780 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
3 stories
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
Complete floor heating and heat pump
Hot water
Central facility

Cadastral data

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL E
Cadastral map
Area
471 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, unobstructed surrounding view, freestanding location and outside the built-up area
Garden
Surrounded by garden

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Insulation
Completely insulated

Neighbourhood

Verspreide bebouwing Essepolder, Nieuwerkerk aan den IJssel

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Verspreide bebouwing Essepolder

All of Nieuwerkerk aan den IJssel

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Verspreide bebouwing Essepolder

All of Nieuwerkerk aan den IJssel

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information