Oude Nieuwlandseweg 3 4306 NN Nieuwerkerk

€ 1,250,000 k.k. Calculate monthly payment

Hightlighted features

  • Year of construction 1977
  • Living area 286 m²
  • Number of rooms 5
  • Plot size 20,000 m²

Description

Namens onze opdrachtgevers mogen wij u deze exclusieve villa met prachtig onder architectuur aangelegde tuin aanbieden. De woning met onder andere garage, vijverpartijen, tennisbaan, bos, weiland, dierenverblijven en broeikas is voorzien van allerlei luxe en een uitgebreid domotica-systeem voor meer veiligheid en comfort.

Het begint al bij de aankomst met een imposante brug over de sloot. De brug is berekend en getekend door Dura (Verkeersklasse 45) en gebouwd door Rademaker. Op de brug staat een op afstand bedienbaar automatisch hekwerk met camera beveiliging. De Brug is voorzien van een in het beton gestorte elektrische tracing om gladheid te voorkomen.

De woning en tuin zijn in 2009 naar ontwerp en onder begeleiding van een architect gerenoveerd. Zo is het dak compleet vernieuwd en is het huis rondom geïsoleerd en gestuukt. Het totaal is gelegen op een ruim bemeten perceel van maar liefst 20.000 m2 eigen grond.

Indeling:

Begane grond:

Via de eerdergenoemde brug en door het hekwerk met automatisering door DJS hekwerken bereikt u de zeer ruime oprijlaan. De laan splitst zich direct op, met aan de linkerzijde een toegangsweg naar de afspuitplaats, het bos en de tennisbaan en aan de rechterzijde de oprijlaan naar de woning met diverse parkeerhavens en rotonde direct voor de voordeur van de villa.

Via de entree bereikt u de ruime hal. In de hal ziet u direct het domotica touchpanel van Pro-face. Via het touchscreen kunt u diverse zaken bedienen zoals het camerasysteem, alarm, hekwerk, beregeningsinstallatie, tennisbaanverlichting, screens, bolderarmaturen en grondspots in de tuin en de fontein in de vijver.

De begane grond is afgewerkt met een plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming. Vanuit de hal is er een garderobenis en aansluitend toilet. Aan de rechterzijde treft u de zeer uitgebreide meterkast aan. Vanuit de hal is er een trapopgang naar de verdieping en een handige trap-/voorraadkast. Tevens is vanuit de hal het kantoor bereikbaar. Voorheen was dit een slaapkamer met aansluitend badkamer. De kantoorruimte is voorzien van een ruime bergkast met Bose-systeem en kastenwand met presentatiepanel.

Aan de andere zijde van de hal is de woonkamer gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle en draaibare houtkachel met aan de onderzijde een luchtinlaat. Vanuit de woonkamer is er prachtig uitzicht op de eigen tuin en heeft men weids uitzicht over het polderlandschap. Schuifpui die toegang geeft tot de het terras.

Vanuit de woonkamer is de zeer ruime woonkeuken bereikbaar. De keuken met zonnescreen is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals kookeiland met 6 ruime gaskookpitten en 7e wokpit, grote afzuigschouw, koelkast, 2 vaatwassers, dubbele spoelbak, ingebouwde prullenbakken. Vanuit de keuken is er een schuifpui naar het terras. Aansluitend aan de keuken is er toegang tot de bijkeuken waar ook nog eens diverse inbouwapparatuur is verwerkt zoals stoomoven, ingebouwd (bonen) koffiezetapparaat, wijnkoelkast, vriezer en koelkast.

Vanuit de bijkeuken is er directe toegang tot de garage. In de garage zijn twee keukenblokjes gerealiseerd. Waarvan een met afzuigkap. Vanuit de garage is er een directe toegang naar de tuin, naar en tweede meterkast en naar een tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, designradiator en elektrische vloerverwarming.

Verdieping:

Overloop met studeer gelegenheid, tweede toilet, 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime ouderslaapkamer heeft aansluitend een balkon. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een eikenhouten vloer. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, ligbad, inloopdouche met regendouche en dubbele wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van automatische vliegenhorren.
Vanaf de overloop is er nog een ruime bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin en overige:
Er is een fundatie en betonvloer gereed voor een schuur van 100 m2 (incl aansluitingen nutsvoorzieningen en regenriolen). Ook is er al een fundering met een kanaalplatenvloer gereed ter uitbreiding van de woning.

De tennisbaan met 6 schijnwerpers is gemaakt van poreus rubber, waardoor regen wordt opgevangen in 4 ondergrondse betonnen vaten (40.000 liter). Dat ten behoeve van een beregeningsinstallatie aangelegd en onderhouden door Fa Meeuwse.

De grote vijver aan de voorzijde is voorzien van een via het bus-systeem te bedienen en te verlichten fontein en van een installatie ter voorkoming van alg-vorming. Tevens is er een mooie brug gerealiseerd naar het schelpenpad dat aan de buitenste rand van het gehele perceel is aangelegd.

Glazen broeikas van 6 x 3 meter met verlichting. Regenwater-aftappunt (onderdeel van de sproei installatie) en 230V aansluitpunt is aanwezig.

In het kleine schuurtje aan de zijkant van de woning is de beregeningsinstallatie en –pomp geplaatst.

De schuur aansluitend aan het weiland bestaat uit 3 delen: Stal/ schuur/ kippenhok.

De vijver achter de woning bestaat uit twee delen. Filtratie gaat automatisch door verpomping door een bed van lavagesteente. Iedere vijver is aangesloten op de pompinstallatie. Door de “hoge” vijver vol te pompen ontstaat er een overloop naar de “lage” vijver.

Er is een uitgebreide tuinverlichting aanwezig rondom de tuin (schelpenpad) door o.a. bolderarmaturen en door professionele grondspots. Alles bedienbaar via het domotica systeem. In de tuin zijn op strategische punten 230V stopcontacten aangebracht, die middels het domotica systeem aan en uitgezet kunnen worden.
In de nog te realiseren schuur en in de stalschuur is o.a. 230V en 400V aangelegd.

In de tuin bevinden zich twee afzonderlijke weiden, waar momenteel schapen lopen, maar die ook geschikt zijn voor paarden. Een schrikdraadsysteem is aanwezig.

In de tuin zijn op twee punten ook “Bose” geluidsboxen aanwezig die d.m.v een afstandsbediening kunnen worden ingeschakeld.
Er is ook nog een eenvoudige afspuitplaats met goot en opvoerpomp naar riool aanwezig.

Overige wetenswaardigheden en kenmerken:
· Bliksemafleidingssysteem v/d Heide;
· Beveiligingssysteem (Chubb);
· Camera systeem buiten rondom het huis en bij brug;
· Telefooncentrale Aastra;
· Domotica systeem;
· Zonnescreens;
· Automatische vliegenhorren in de slaapkamers;
· Diverse vertrekken voorzien van een centraal Bose geluidssysteem;
· Vloerverwarming gehele benedenverdieping;
· Droge kruipkelder met betonnen vloer;
· Veel dimbare inbouwverlichting;
· Een hondenkennel;

Algemeen:
Het registergoed heeft een woonbestemming maar de woning mag ook als tweede woning worden gebruikt voor recreatief eigen gebruik. Het perceel biedt heel veel mogelijkheden. De gemeente wil medewerking verlenen aan de bouw van een schuur van 100 m2. U kunt paarden houden, tennissen of lekker een rondje wandelen door uw eigen bos, dat is toch wel uniek.

We nodigen serieuze gegadigden graag uit om dit bijzonder luxe uitgevoerde object met eigen ogen te komen bekijken. Maak hiervoor een afspraak met Kuub Makelaars. Oplevering in overleg.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,250,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 4,371
Listed since
6 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Villa, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1977
Accessibility
Accessible for seniors
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
286 m²
Other space inside the building
2 m²
Exterior space attached to the building
7 m²
External storage space
62 m²
Plot size
20,000 m²
Volume in cubic meters
1,040 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
2 stories and a loft
Facilities
Alarm installation, outdoor awning, smart home, mechanical ventilation, flue and sliding door

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit Ecomline HR (gas-fired combination boiler from 2000, in ownership)

Cadastral data

DUIVELAND G 532
Cadastral map
Area
20.000 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Sheltered location, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Surrounded by garden

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity and running water

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity, heating and running water
Insulation
Completely insulated

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Verspreide huizen Nieuwerkerk

All of Nieuwerkerk

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Verspreide huizen Nieuwerkerk

All of Nieuwerkerk

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Oude Nieuwlandseweg 3

€ 1,250,000 k.k.