Unastraat 13 4306 AX Nieuwerkerk

Hightlighted features

  • Year of construction 1956
  • Living area 115 m²
  • Number of rooms 4
  • Plot size 495 m²

Description

Wij hebben weer een mooi pand wat wij u mogen aanbieden! Het betreft een unieke, vrijstaande woning in Nieuwerkerk. Deze vrijstaande woning is net wat anders dan de andere woningen in de straat en dat maakt het aanzicht van deze woning uniek. Het betreft een vrijstaande woning, met een tuin rondom de woning, een ruime oprit, fraaie serre en drie slaapkamers op de verdieping. Alle details zien van deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Begane grond
Via de oprit komt u aan bij de voordeur. Hier stapt u de hal binnen. In de hal vindt u de meterkast, het toilet en de trap naar de verdieping. Middels een loopdeur komt u aan in de woonkamer.
De woonkamer heeft heel veel lichtinval door de aanwezige raampartij aan de voorzijde van de woning. Maar ook via de serre komt er heel veel licht binnen. De serre is gevestigd aan de achterzijde van de woning. En vanuit de serre heeft u een mooi uitzicht op de tuin. In de woonkamer is veel ruimte voor een gezellige zithoek. Ook is er een haard aanwezig, dit zorgt voor nog meer sfeer aan deze ruimte! Ook in de serre kunt u een gezellige zithoek maken. Of als u wilt dineren met uitzicht op de tuin, kunt u hier ook een eettafel neerzetten.
Vanuit de woonkamer kunt u doorlopen naar de keuken. Deze keuken is gesitueerd aan de zijkant van de woning. Het keukenblok is opgesteld in een rechte opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook in de keuken kunt u nog een tafel kwijt. Middels twee openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin vanuit de keuken.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal komt u aan op de overloop van de eerste verdieping. Op deze verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze twee slaapkamers heeft u toegang tot het balkon. Hier kunt u heerlijk in het zonnetje zitten. Tot slot is er de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, dubbele wastafel met meubel en een douche.

Tweede verdieping
Deze tweede verdieping betreft een bergzolder en is te bereiken middels een vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping.

Tuin
Via de oprit kunt u middels een poortdeur de tuin betreden. De tuin is sfeervol ingedeeld en door de beplanting geeft het geheel ons zelfs een vakantiegevoel! Op vakantie in eigen huis, klinkt goed toch! Wij nodigen u graag uit om ook dit gevoel te ervaren. In de tuin zijn er genoeg fijne plekjes om bijvoorbeeld in de zon te zitten, maar ook kunt u de schaduw opzoeken mocht het te warm zijn.

Nieuwerkerk
Het dorp Nieuwerkerk heeft uitstekende voorzieningen in de vorm van scholen, supermarkten, bakker, slager, diverse winkels en een huisartsenpraktijk. Er is een bloeiend verenigingsleven, er zijn sportvelden en een tennisbaan. Op korte loopafstand ligt een bushalte met een rechtstreekse busverbinding richting Zierikzee en Rotterdam. Met bus en auto ligt Rotterdam op circa 45 minuten afstand. Voor voortgezet onderwijs bent u aangewezen op Zierikzee (ca. 7 km afstand). Zierikzee is tevens de centrumgemeente van Schouwen-Duiveland. En natuurlijk zijn op enkele kilometers afstand volop recreatiemogelijkheden te vinden langs de Oosterschelde, het prachtige krekengebied rond Ouwerkerk met heerlijke wandelmogelijkheden, en op nog geen 20 km de veel geroemde stranden en duinen van de Schouwse kust. Kortom een plaats om op een aangename wijze te wonen, te werken en vrije tijd door te brengen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 349,500 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 3,039
Original asking price
€ 329,000 kosten koper
Listed since
3 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1956
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
115 m²
Other space inside the building
4 m²
Plot size
495 m²
Volume in cubic meters
502 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
2 stories

Energy

Provisional energy label
F What does this mean?
Insulation
Roof insulation and double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler from 2013, in ownership

Cadastral data

DUIVELAND A 455
Cadastral map
Area
495 m²

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and surrounded by garden
Back garden
7 meter deep and 25 meter broad
Garden location
Located at the north
Balcony/roof garden
Balcony present

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Nieuwerkerk

All of Nieuwerkerk

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Nieuwerkerk

All of Nieuwerkerk

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Unastraat 13

€ 349,500 k.k.