• Under offer

Planetenstraat 29 6543 VV Nijmegen Heseveld

Hightlighted features

  • 71 m² living area
  • 3 bedrooms
Map

Description

Lijkt het je geweldig om een woning helemaal zelf op te knappen conform jouw smaak? Om daarna om de hoek van het groene stadspark Hees én op maar 10 minuten fietsafstand van het stadscentrum van Nijmegen te wonen? Dan is dit klus appartement met een flinke woonkamer, keuken, maar liefst 3 slaapkamers, balkon en berging wellicht dé woning voor jou!

De woning is gelegen nabij alle voorzieningen als winkelcentrum, openbaar vervoer, scholen, stadspark met speelvoorzieningen, de uitvalswegen naar A73 en de stadsbrug De Oversteek. Tevens zijn het stadscentrum, het centraal station en CWZ ziekenhuis op fietsafstand.

Praktische indeling
Via de centrale deur, die gedeeld wordt met de bewoners van de 7 andere appartementen in dit deel van het wooncomplex, kom je in de hal waar zich de brievenbus bevindt. Via de trap ga je omhoog naar de tweede woonlaag, waar zich de toegang tot de woning bevindt.

Via de hal heb je toegang tot 2 van de 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, toilet en meterkast.
Eenmaal in de woonkamer tref je een mooie, lichte ruimte aan. Het grote raam zorgt niet alleen voor veel lichtinval, maar biedt ook uitzicht op het plantsoen, waardoor er niet direct zicht is op de bebouwing aan de overkant. De oude bomen geven je elk seizoen een wisselend uitzicht. Dankzij de flinke ruimte kun je hier met gemak een prettige zithoek maken met een gezellig eetgedeelte.

De keuken, met toegang tot het balkon, biedt je een praktische ruimte met veel mogelijkheden om hem helemaal naar eigen wens in te delen en in te richten. Tijdens het koken kijk je heerlijk naar buiten door de open raampartij. En wil je op een mooie dag je vers bereide maaltijd buiten opeten? Dan stap je gewoon vanuit de keuken het balkon op.

De 2 slaapkamers die vanuit de hal te bereiken zijn, zijn uitermate geschikt om er gezellige kinderkamers van te maken of als je alleen of met zijn tweetjes bent een mooie werkkamer of hobbykamer. Beide slaapkamers kijken, net als de woonkamer, uit op het plantsoen.

De andere slaapkamer bereik je vanuit de woonkamer en is met gemak in te richten als tweepersoonsslaapkamer. Ook is het mogelijk om deze kamer bij de woonkamer te voegen; zo ontstaat er een woonkamer van maar liefst ruim 30 m²! Ook de doucheruimte welke zowel vanuit de keuken als de derde slaapkamer toegankelijk is biedt voldoende mogelijkheden. Er is genoeg plek voor het plaatsen van een bijvoorbeeld een mooie inloopdouche en voor een brede wastafel. Indien gewenst zou een van de 2 toegangsdeuren dicht gemaakt kunnen worden om meer praktisch te gebruiken ruimte te creëren.

Handige berging en garage
Enorm handig is de extra berging. Deze bereik je via de gezamenlijke deur op de begane grond aan de achterzijde van het complex.

Praktische info
• Bouwjaar 1963
• Woonoppervlak 71 m²
• Energielabel C
• VvE bijdrage: € 80,49 per maand (dit wordt waarschijnlijk spoedig verhoogd naar € 119,51 per maand)
• In de koopakte zal de niet-zelfbewonings-clausule worden opgenomen (dit houdt in dat koper ermee bekend is dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt).
• In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen waarin wordt aangegeven dat gezien het bouwjaar van de woning de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.

Algemeen
- Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 5 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoek plicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat verkopend makelaar geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door verkopend makelaar zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 250,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,521
Service charges
€ 80 per month
Listed since
8 weeks
Status
Under offer
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 80.49 per month

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1963
Type of roof
Flat roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
71 m²
Exterior space attached to the building
3 m²
External storage space
7 m²
Volume in cubic meters
185 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Vaillant (gas-fired combination boiler from 2013, in ownership)

Cadastral data

NEERBOSCH H 3113
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box
Insulation
No insulation

Parking

Type of parking facilities
Public parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
Yes
Annual meeting
Yes
Periodic contribution
Yes (€ 80.49 per month)
Reserve fund present
Yes
Maintenance plan
Yes
Building insurance
Yes

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Planetenstraat 29

€ 250,000 k.k.