Neptunusstraat 23 6543 WS Nijmegen Heseveld

Hightlighted features

  • 79 m² living area
  • 147 m² plot size
  • 3 bedrooms
Map

Description

Deze eengezinswoning in Nijmegen verkeert in een uitstekende staat en is instapklaar! De woning telt drie slaapkamers, heeft een schitterende tuin met overkapt terras en is zeer modern en stijlvol vormgegeven. De woning - die is gebouwd in 1959 - heeft een woonoppervlakte van 79 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 147 m2. U zult genieten van saillante details als inbouwspotjes, prachtig betegelde wanden en goede isolatie.

Bent u geïnteresseerd in de woning en wilt u hem graag met eigen ogen bewonderen? Laat het ons weten, wij leiden u graag rond!

Neptunusstraat 23 is gelegen in de buurt Heseveld, dit is een rustige, kindvriendelijk buurt met relatief veel gezinnen. De woning ligt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen en heeft veel voorzieningen in de nabije omgeving. Desondanks heeft u door het ruimtelijke uitzicht over het park soms het gevoel dat u niet in de stad woont. Naast veel groen zijn er meerdere speeltuintjes, een openbaar zwembad en mooie grasveldjes te bezoeken. Ook zijn er meerdere bushaltes om de hoek en wie wil uitwijken naar steden als Arnhem, Oss of Tiel kan dat met gemak dankzij de vier S-wegen in de buurt. Bij terugkomst zult u ten allen tijde gemakkelijk een parkeerplek vinden nabij uw nieuwe woning!

De indeling is als volgt:
Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, een opbergkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Het toilet is voorzien van geel-zwarte tegels en beschikt over een wc-fonteintje. De woon-eetkamer is naast een prettige plek om te vertoeven ook een waar genot voor het oog. De ruimte is strak afgewerkt en geniet dankzij de grote raampartijen veel daglichttoetreding. Het eetgedeelte loopt dankzij de schuifpuien harmonisch over in de tuin. Ook is naast het eetgedeelte de keuken direct toegankelijk, dit is een ware eyecatcher voorzien van veel luxe. De zwart keramische betegeling op de muren steekt mooi af tegen het witte meubilair en de inbouwspotjes werpen op dit alles een fraai licht.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over een overloop, drie slaapkamers en een badkamer. De verdieping is voorzien van een airco unit welke kan zorgen voor zowel verkoeling als verwarming. De slaapkamers genieten allen een strakke afwerking en zijn verschillend in grootte. De master bedroom heeft drie ramen met uitzicht over de achtertuin. De andere slaapkamers zijn iets kleiner en beschikken over genoeg ruimte. Als laatste op deze verdieping is de badkamer, deze voldoet aan dezelfde klasse als de rest van de woning. De tegels op de muren wisselen zich af tussen wit en grijs en de douche is voorzien van een regendouchekop. Ook is er een radiator aan de muur en een wastafel in meubel met een spiegel en een opbergkastje.

Exterieur:
De voortuin is op mozaïek-achtige wijze betegeld en kijkt uit over een grasveld. Het hekje eromheen is ongeveer 50 centimeter hoog en ’s zomers kunt u hier lekker vanuit een stoel genieten van de zon terwijl u uw nieuwe buren begroet. De achtertuin is voorzien van dezelfde soort betegeling en heeft een fraaie stenen schuur. Deze schuur staat in verbinding met de keuken dankzij de overkapping die ertussen zit en wordt door de huidige bewoners gebruikt als bijkeuken. Deze is voorzien van water en elektriciteit. De overkapping is een stevig bouwwerk voorzien van inbouwspotjes, hier kunt u ten alle tijden genieten van een droog plekje met uitzicht over de woonkamer en de tuin.

Bijzonderheden:
- Instapklare eengezinswoning te Nijmegen
- Drie slaapkamers
- Fraaie voor-en achtertuin
- Op fietsafstand van het centrum
- Groene wijk
- Overkapping in de achtertuin

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 350,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 4,430
Listed since
6 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1959
Type of roof
Flat roof covered with asphalt roofing

Surface areas and volume

Areas
Living area
79 m²
Exterior space attached to the building
19 m²
External storage space
15 m²
Plot size
147 m²
Volume in cubic meters
270 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
2 stories
Facilities
Air conditioning, optical fibre, sliding door and TV via cable

Energy

Energy label
D What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler and gas-fired boiler
CH boiler
Remeha Avanta 35C (gas-fired combination boiler from 2007, in ownership)

Cadastral data

NEERBOSCH H 4996
Cadastral map
Area
147 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
52 m² (8,2 meter deep and 6,3 meter broad)
Garden location
Located at the southwest

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity, heating and running water

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Neptunusstraat 23

€ 350,000 k.k.